Madonna: „Fiica mea nu mai vorbeşte cu mine, iar băiatul meu se uită după fundurile fetelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este Madonna Regina muzicii pop, dar când vine vorba de copii este o mamă ca toate celelalte. Cântăreaţa în vârstă de 54 de ani a declarat recent că nu are o viaţă prea uşoară cu o fiică adolescentă şi un fiu aflat la vârsta schimbărilor.

Madonna are doi copii: o fiică, Lourdes (16 ani), din relaţia cu fostul ei antrenor de fitness, Carlos Leon, şi un băiat, Rocco (12 ani) din mariajul cu regizorul britanic Guy Ritchie.

Într-un interviu acordat zilele trecute pentru emisiunea „Good Morning America“ starul a dezvăluit că este „o mamă strictă“ şi că abia recent i-a luat fiicei sale un telefon mobil, în timp ce mezinul familie încă aşteaptă să primească unul. „De când are iPhone, Lourdes nici măcar nu mai vorbeşte cu mine“, a mărturisit artista, care admite că încă nu se obişnuieşte cu ideea că fiica ei este aproape un adult.

„Să văd că a ajuns la 16 ani e uşor inconfortabil. E fetiţa mea, dar e şi o femeie, totodată“, a declarat cântăreaţa. Despre Rocco Madonna spune că deja a început să aibă păr facial şi că se uită „la fundurile fetelor“. „E ceva teribil“, a adăugat vedeta, care a precizat că cei doi copii sunt „iubirile vieţii sale“. madonna mai are doi copii adoptaţi din Africa, David şi Mercy.

Madonna, care este cunoscută pentru regimul alimentar strict şi pentru faptul că are un program draconic de fitness, a mărturisit că uneori mai calcă strâmb: „Câteodată mai mănânc o îngheţată Magnum înainte de culcare. Îar în ultimele trei seri am mâncat cartofi prăjiţi“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite