Madonna - permisivă, Carlos - hiperprotectiv. Lourdes Leon îşi ţine relaţia amoroasă departe de ochii tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lourdes Leon a moştenit trăsăturile fizice ale mamei sale. FOTO Getty/ Guliver
Lourdes Leon a moştenit trăsăturile fizice ale mamei sale. FOTO Getty/ Guliver

Lourdes Leon, fiica în vârstă de 16 ani a Madonnei, are o relaţie cu Timothée Chalamet, actorul din serialul american „Homeland“. Cu toate că mama sa aprobă legătura celor doi, tatăl fetei, Carlos Leon, este foarte strict când vine vorba despre Chalamet.

„Aţi putea să credeţi că Madonna este mai strictă, dar ea a pierdut frâiele, pentru că are foarte mare încredere în Lourdes“, a declarat o sursă apropiată pentru Radar Online. „Madonna a fost mai dură cu privire la educaţia fetei, dar asta s-a schimbat pe măsură ce ea s-a maturizat. Pe de altă parte, Carlos este tatăl vigilent, foarte strict cu fiica pe care o iubeşte mult“, a explicat aceeaşi persoană.

Adolescenta are o relaţie cu Timothée Chalamet, interpretul lui Finn Walden în serialul „Homeland“. Cei doi s-au cunoscut în Liceul de Muzică şi Arte La Guardia din New York, unde amândoi studiază. Ei nu şi-au ascuns relaţia de colegii şi profesorii instituţiei. „Tatăl ei îi impune nişte reguli stricte şi o întreabă detalii stânjenitoare“, a mai zis apropiatul.

Lourdes Leon este fiica mai mare a Madonnei. Artista de 54 de ani mai are trei copii, Rocco (12 ani) şi David Banda şi Mercy James (copiii adoptaţi ce au opt ani).

Timothée Chalamet wenn

Timothée Chalamet. FOTO Wenn

Madonna, care a mai fost căsătorită cu actorul sean Penn şi regizorul Guy Ritchie, l-a cunoscut pe Carlos Leon (46 de ani) în 1990, iar şase ani mai târziu a născut-o pe Lourdes. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite