„Luptătorul“ Mickey Rourke, în ringul de box la 62 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mickey Rourke revine în ringul de box la vârsta de 62 de ani şi va juca un meci împotriva unui boxer prefesionist american, în vârstă de 29 de ani. Gala va avea loc la Moscova, luna aceasta, scrie AFP, care citează un site rusesc de sport.

Înainte de a deveni un star la Hollywood, Mickey Rourke a fost boxer amator. Boxul este o parte importantă a vieţii mele. M-a învăţat ce sunt respectul, determinarea, răbdarea şi concentrarea. Întotdeauna am visat să am un meci în Rusia“, a declarat starul, citat de organizatorii gelei. Rivalul lui Rourke va fi Elliot Seymour, în vârstă de 29 de ani.

În 1990, actorul a mai luptat în opt meciuri, alături de profesionişti, însă a suferit răni serioase şi a avut nevoie de intervenţii chirurgicale la faţă. În 2008, el a interpretat rolul principal în pelicula „The Wrestler/Luptătorul“, ce spune povestea unui luptător de wrestling retras din activitate, care revine în ring. Acest film i-a adus un Glob de Aur pentru Cel mai bun actor.

Starul american călătoreşte des în Rusia şi are o relaţie cu modelul Anastassija Makarenko. Mickey Rourke este un admirator al pugilistului Lucian Bute, pe care îl consideră un sportiv foarte bun şi foarte inteligent.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite