Mickey Rourke construieşte „Sanctuarul maidanezilor din România“

0
0
Mickey Rourke construieşte un adăpost pentru maidanezi la Bucureşti
Mickey Rourke construieşte un adăpost pentru maidanezi la Bucureşti

Aflat în România pentru filmările la thrillerul „Dead in Tombstone", actorul a anunţat că vrea să adune un milion şi jumătate de euro pentru construirea unui adăpost. Partea pe care o va investi el, este de 250.000 de dolari.

Rourke a declarat că a luat această decizie după ce a a fost informat că România este plină de câini fără stăpân. Acest adapost se va numi „The wild dogs of Romania Sanctuary" (Sanctuarul cânilor maidanezi din România).

„Nimeni nu va face niciun ban din această investiţie. Voi veni destul de des pe aici ", a declarat actorul. „Nu sunt aici să mă lupt cu politicienii, ci să salvez câinii. Trebuie să fac ceva care să mă facă demn să respir. Actoria nu face asta.", a mai adăugat Mickey Rourke.

Actorul a precizat că deja şi-a găsit câţiva parteneri pentru acest demers, aceştia fiind veterinarii Mircea Zeţa şi Simion Corneliu, dar şi David Matinez, un spaniol care lucrează în România, potrivit site-ului bucharestherald.ro.

O să continui să dau din salariul meu", a afirmat Rourke, care va fi prezent în ţară de câte ori va fi nevoie pentru a ajuta echipa adăpostului, adunată de actor în ultimele două zile.

„Acesta este începutul", a spus Rourke, cu foarte multă încredere în planurile sale. În noul adăpost, de mărimea unui teren de fotbal, vor încăpea mii de câini. Deja este în legătură cu un investitor care îi va da terenul, undeva în sudul Capitalei, cu un preţ foarte bun.

Pasiunea lui pentru câini pleacă din anii în care cariera sa se afla pe butuci şi nu avea la fel de multe oferte ca acum.

„Câinii m-au ajutat mult când treceam printr-o perioadă întunecată a vieţii mele. Am vrut să îmi bag pistolul în gură la un moment dat. M-am uitat la unul dintre câinii mei, el se uita în ochii mei şi îmi dădeam seama la ce se gândeşte: «Dacă mori, cine o să aibă grijă de mine?». Şi am pus pistolul jos", a povestit actorul. Din România, i-a atras atenţia o căţeluşă în mod special. A numit-o Foxy a adoptat-o şi o va duce în New York cu el.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite