A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis. Anunțul cutremurător a fost făcut de mama sa, Priscilla Presley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lisa Marie Presley a murit. Fiica celebrului cântăreț Elvis Presley s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani după ce a suferit un stop cardiac. 

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

UPDATE 04:45 Lisa Marie Presley a murit.

Anunțul cutremurător al morții Lisei Marie Presley a fost făcut de mama sa, Priscilla Presley. 

Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley într-o declarație oferită de un reprezentant, potrivit CNN.

Ultima apariție publică pe care a avut-o Lisa Marie Presley înainte de a muri la 54 de ani în urma unui stop cardiac a avut loc în urmă cu două zile, la gala de decernare a Globurilor de Aur, unde a participat pentru a susține filmul „Elvis”, care are ca temă viaţa artistică a tatălui ei.

Știrea inițială

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a suferit joi un stop cardiac. Ea a fost dusă de urgență la spital după ce a fost găsită în stop cardiac la domiciliu.

Potrivit mai multor surse, Lisa Marie este la terapie intensivă, în comă indusă. Se pare că starea sa s-a agravat foarte tare și este susținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac, relatează news.ro

TMZ a relatat că fiica lui Elvis Presley s-a simțit rău încă de dimineață, acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense. Sursele au precizat că nu ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere. 

Găsită de menajeră, resuscitată de fostul soț

Menajera ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său. Fostul său soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital. 

Priscilla Presley a declarat pentru revista People că Lisa Marie a ajuns de urgență la spital unde primește cele mai bune îngrijiri. Ea i-a rugat pe fani să o pomenească în rugăciunile lor. 

"Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment", a declarat mama Lisei Marie Presley.

Sinuciderea fiului, marea dramă a vieții sale

Lisa Marie Presley alături de fiul care s-a sinucis
Lisa Marie Presley alături de fiul care s-a sinucis

 Singurul copil al celebrului Elvis Presley şi al actriţei Priscilla Beaulieu Presley, Lisa Marie Presley s-a născut la 1 februarie 1968, în Memphis, Tennessee. La vârsta de patru ani s-a mutat cu mama sa în Los Angeles, după ce părinţii au divorţat în 1973. După moartea lui Elvis Presley, la 16 august 1977, Lisa Marie Presley, care avea 9 ani, a devenit moştenitoare a averii tatălui său alături de bunicul său Vernon Presley şi bunica Minnie Mae Hood Presley. În urma decesului bunicilor ei paterni, în 1979 şi 1980, Lisa Marie Presley a devenit unica moştenitoare, dreptul de administrare, până la împlinirea vârstei de 18 ani, revenindu-i mamei sale. A urmat o carieră în domeniul muzical, având duete inclusiv cu Elvis Presley. A trecut prin iad, după ce şi-a pierdut fiul în 2020, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel pentru Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood. Din cele 4 căsătorii are 4 copii, Riley Keugh în vârstă de 33 de ani, o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani și un băiat care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite