Lisa Marie Presley: ce legătură e între moartea lui Elvis și cea a fiicei sale FOTO

0
Publicat:

Unica fiică a Regelui RockʼnʼRoll-ului a încetat din viață la doar patru zile de la comemorarea lui Elvis, a cărui zi de naștere era pe 8 ianuarie. Circumstanțele celor două morți sunt asemănătoare.

Lisa Mrie Presley, în copilărie, zâmbind, lângă tatăl său Elvis
Lisa Marie Presley a murit în aceleași circumstanțe ca tatăl său, Elvis FOTO Getty Images Profimedia

Elvis și Priscilla Presley au avut un singur copil: pe Lisa Marie. Cuplul s-a căsătorit în Las Vegas, pe 1 mai 1967, iar fiica lor s-a născut pe 1 februarie 1968.

Din prima zi, Lisa Marie Presley a fost „lumina“ lui Elvis. Într-un interviu din 2003, Larry King a întrebat-o pe Lisa Marie cum era Elvis ca tată. „Era înnebunit după mine“, a mărturisit ea, adăugând că au fost extrem de apropiați. Regele RockʼnʼRoll-ului era își răsfăța fiica: o haină de nurcă, un slot-machine precum cele din cazinouri și un inel cu diamante au fost doar câteva dintre cadourile primite de Lisa Marie în copilărie.

Când i-a spus tatălui ei că nu a văzut niciodată zăpadă, Elvis a urcat-o în avionul său privat, au zburat în Idaho, s-au jucat o jumătate de oră în zăpadă, apoi au zburat înapoi acasă. De altfel, avionul lui privat a primit numele Lisa Marie.

În 1973, Elvis și Priscilla au divorțat și, cu toate că Lisa Marie a locuit cu mama sa, a avut o reșație foarte apropiată cu Elvis până la moartea acestuia, în 1977, când Lisa avea doar 9 ani. Moartea tatălui ei a afectat-o ​​enorm pe Lisa Marie Presley.

Cum a murit Lisa Marie Presley

Pe 16 august 1977, cântărețul a fost găsit inconștient, pe podeaua din baie. A fost transportat de urgență, la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul: Elvis avea doar 42 de ani și a murit din cauza unui infarct miocardic.

Pe 12 ianuarie 2023, Lisa Marie Presley a fost găsită inconștientă în casa ei din California, la fel ca tatăl său. Potrivit Daily Mail, ea a primit o injecție cu adrenalină și a fost transportată la spital. O sursă a spus că a avut dureri de stomac mai devreme, în cursul zilei, iar durerile s-au agravat.

A fost internată la Terapie Intensivă și i s-a montat un stimulator cardiac temporar, după cum a relatat TMZ. În seara zilei de 12 ianuarie, a murit din cauza problemelor cardiace, la fel ca Elvis Presley. Cauza deceslui: stop cardiac.

Circumstanțele morții Lisei sunt asemănătoare cu cele ale morții tatălui ei. Ambii au fost găsiți inconștienți în casele lor și ambii au murit din cauza problemelor cu inima. În mod ciudat, Lisa Marie a murit la doar patru zile după ziua de naștere lui Elvis, care ar fi împlinit 88 de ani, pe 8 ianuarie.

A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată“, a declarat mama ei, Priscilla Presley, care a anunțat tragica veste.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite