Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, în febra pregătirilor de Paște. Ce cadou își dorește fiul lor, Alexandru

0
0
Publicat:

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au făcut senzație la un eveniment monden, care a avut loc recent, în cadrul unei clinici de stomatologie. Cei doi artiști au impresionat prin ținutele stilate și asortate. Cuplul a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, despre planurile pentru Paște.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică FOTO Arhivă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică FOTO Arhivă

Lavinia a atras toate privirile într-un costum de culoare roz, accesorizat cu o pălărie în aceeași nuanță, în timp ce Ștefan Bănică a ales să își asorteze cămașa la ținuta frumoasei sale soții. Cu toate că nu au stat prea mult la eveniment, cei doi au reușit să impresioneze cu eleganța și stilul lor distinct.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Lavinia Pîrva a dezvăluit câteva detalii despre fiul lor, Alexandru, dar și despre modul în care face față provocării de a-și îmbina viața de artistă cu cea de mămică.

Sunt într-o perioadă destul de plină! Sunt foarte prinsă cu cel mic, sunt destul de atentă la dezvoltarea lui emoțională și din toate punctele de vedere. El mai are puțin și va împlini 5 ani, a povestit Lavinia.

Despre pasiunile lui Alexandru, Lavinia a dezvăluit: Alexandru este un copil absolut obișnuit, normal, face lucruri firești pentru vârsta lui. E prematur să spun dacă va urma drumul acesta artistic sau nu. El oricum a crescut în mediul acesta, ia ore de pian, îi place să meargă la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, sigur!

În plus, se apropie Sărbătorile Pascale, iar ea și soțul său au intrat deja în febra pregătirilor.

Ne pregătim pentru că vine iepurașul la Alexandru și el ne întreabă în fiecare zi despre acest lucru astfel încât trebuie să pregătim cadourile de iepuraș”, a dezvăluit Lavinia Pîrva.

Întrebată ce cadouri își dorește Alexandru de Paște, mândra mămică a spus că „în general...”

Citește continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite