Cum au ajuns Ștefan Bănică Jr. și Dani Oțil să-și arunce săgeți în direct la TV. De la ce a început totul

0
Publicat:

Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, și celebrul Ștefan Bănică Jr au iubit aceeași femeie. Este vorba despre Mihaela Rădulescu. În trecut, cei doi și-au aruncat mici săgeți.  

Dani Oţil
În trecut, între Dani Oţil și Ștefan Bănică Jr. au existat mici înțepături. Foto Facebook (Arhivă)

În iarna lui 2019, celebrul artist se afla în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. La vremea respectivă, Ștefan Bănică Jr. sărbătorea împlinirea celor 18 ani de când susținea cunoscutele sale concerte de Crăciun. 

Întâmplarea menționată a avut loc în urmă cu mulți ani, însă în mod sigur, situația încordată dintre ei a fost resimțită de toți cei prezenți pe platoul de filmare și de cei care au urmărit emisiunea din fața televizoarelor. 

După ce Ștefan Bănică Jr. a ținut să aducă în atenție împlinirea a 18 ani de concerte de Crăciun, Dani Oțil l-a „felicitat” ironic:  

Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a afirmat prezentatorul. 

Citește continuarea pe Click.ro!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit

Celebrul prezentator și Gabriela Prisăcariu și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu pe data de 30 iulie 2023. 

Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea, de cinci stele, chiar pe marginea lacului Buftea. 

Decorul a fost unul de vis și a impresionat prin rafinament, eleganță și bun gust. Candelabre aurii, arcade împodobite cu bujori albi, trandafiri albi care tronau pe mese, toate aceste au creat un cadru de poveste, într-una dintre cele mai importante zile din viața mirilor. 

Ca și la cununia civilă din anul 2021, și acum cei doi și-au dorit o petrecere restrânsă, doar cu rudele și prietenii foarte apropiați, numărul invitaților fiind de puțin peste o sută de persoane. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite