Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie. Cine este logodnicul artistei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga e din nou logodită FOTO Reuters
Lady Gaga e din nou logodită FOTO Reuters

Lady Gaga a fost cerută în căsătorie de impresarul ei artistic, Christian Carino, cu care are o relaţie de nouă luni, după ce a rupt anul trecut logodna cu fostul său iubit Taylor Kinney.

Artista americană Lady Gaga (31 de ani)  s-a logodit cu impresarul ei Christian Carino, în vârstă de 48 de ani, cu care are o relaţie de nouă luni,  scrie Daily Mail. 

Se pare că vedeta americană a fost cerută în căsătorie încă din vară, dar a ales să păstreze tăcerea asupra logodnei sale pentru ca Lady Gaga să se concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie.

Christian Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.

image

Lady Gaga şi logodnicul ei, Christian Carino FOTO Daily Mail/BackGrid

Artista a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de această boală în documentarul realizat de Netflix, intitulat „Five Foot Two“, fapt ce a obligat-o să-şi suspende temporar turneul „Joanne World Tour“. De asemenea,  în urmă cu un  an, cântăreaţa s-a despărţit de actorul şi modelul Taylor Kinney (36 de ani), cu care urma să se căsătorească. 

   

Deşi nu se cunoaşte data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultoasă prin care a trecut cântăreaţa se apropie de sfârşit. Potrivit USWeekly, impresarul i-ar fi cerut mai întâi permisiunea tatălui artistei, înainte de a o cere personal în căsătorie. 

Cei doi au fost surprinşi sărutându-se la Super Bowl, în luna februarie, unde Gaga a susţinut un recital, iar în acea perioadă o sursă apropiată cuplului afirma că lucrurile sunt extreme de serioase între cei doi îndrăgostiţi: „Lucrurile sunt foarte serioase între ei. Se înţeleg bine şi sunt extreme de fericiţi“, potrivit Daily Mail. 

image

Lady Gaga şi Christian Carino la SuperBowl FOTO Shutterstock

Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney s-au despărţit după cinci ani de relaţie, deşi în 2015 îşi anunţau logodna. Cântăreaţa le-a dat fanilor trista veste printr-o postare pe contul ei de Instagram, după ce în urmă cu o zi un reprezentant al cântăreţei a declarat pentru „People“ că cei doi „au luat o pauză“, iar alte surse au declarat că obligaţiile profesionale „îi ţin mult timp departe unul de celalalt“.

Kinney (36 de ani) filmează pentru serialul NBC „Chicago Fire“ din 2012. El şi Lady Gaga (31 de ani) s-au întâlnit la filmările videoclipului pentru piesa „You and I“ în iulie 2011 şi au început o relaţie în acelaşi an.

lady gaga si taylor kinney

Lady Gaga şi fostul ei logodnic, Taylor Kinney FOTO Getty Images

Taylor Kinney a cerut-o în căsătorie în 2015, de Ziua Îndrăgostiţilor, după patru ani de relaţie, punându-i pe deget un inel în formă de inimă. „Nu-mi pot imagina că aş putea fi cu altcineva decât persoana cu care sunt acum. El este bărbatul potrivit. Simt asa. Ştiu asta“, spunea Lady Gaga chiar înainte de cererea în căsătorie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite