Lady Gaga s-a logodit cu actorul şi modelul Taylor Kinney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga şi Taylor Kinney s-au cunoscut la filmările pentru un videoclip FOTO Getty Images
Lady Gaga şi Taylor Kinney s-au cunoscut la filmările pentru un videoclip FOTO Getty Images

Cântăreţa americană Lady Gaga (28 de ani) s-a logodit cu actorul şi modelul Taylor Kinney (33 de ani) de Valentine's Day.

Vedeta pop a făcut anunţul luni, când a publicat o fotografie pe contul de Instagram în care se poate vedea inelul cu diamnat în formă de inimă. „Mi-a dat inima lui de Valentine's Day, iar eu am acceptat!“, a scris Lady Gaga.

Potrivit revistei „US Weekly“, cei doi au sărbătorit la restaurntul familiei vedetei pop, Joanne Trattoria, din Mnahattan. Lady Gaga şi Taylor Kinney s-au cunoscut în 2011, la filmarea videoclipului pentru piesa „You & I“ şi, chiar dacă în 2012 s-au despărţit pentru o lună, se pare că sunt hotărâţi să meargă la altar.

image

Inelul de logodnă al cântăreţei Lady Gaga FOTO Arhivă personală Lady Gaga/ Facebook

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a câştigat cinci premii Grammy. A debutat în anul 2008, cu albumul „The Fame“, care s-a bucurat de recenzii pozitive din partea criticilor muzicali. Single-urile „Just Dance“ şi „Poker Face“ au devenit, la scurt timp după lansare, hituri internaţionale. De-a lungul carierei, Lady Gaga a vândut peste 50 de milioane de albume şi 100 de milioane de single-uri în întreaga lume. 

Una dintre cele mai populare celebrităţi din reţelele sociale, Lady Gaga a depăşit, în 2010, recordul de 17 milioane de fani pe Facebook. În acelaşi an, contul său oficial de YouTube a trecut de un miliard de vizualizări, fiind prima artistă din istoria muzicii şi a platformei YouTube care a realizat un astfel de record.

Taylor Kinney este cel mai bine cunoscut pentru rolulurile din filmul de acţiune „Zero Dark Thirty/ Misiunea: 00:30 A.M.“, şi din serialele de televiziune „Chicago Fire“ şi „Chicago P.D.“


Despre Lady Gaga mai puteţi citi şi:

Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată la 19 ani: „Eram un copil. Am făcut multe şedinţe de terapie pentru a mă vindeca“ 

Lady Gaga: „Prefer să fiu grasă decât superficială“

Băiatul care străbate Europa după Lady Gaga

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite