Karlie Kloss & Ivanka Trump: război între cumnate. „Am încercat în zadar s-o conving să accepte alegerile“, spune Karlie despre Ivanka

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Karlie Kloss este căsătorită cu Joshua Kushner, nimeni altul decât fratele lui Jared, soţul Ivankăi Trump. Dar asta nu a făcut-o pe Karlie să fie pro-Trump. Din contră!

Poziţia politică a lui Karlie Kloss a provocat, de altfel, un război între cumnate, pentru că Ivanka Trump ar fi sperat că aceasta îl va susţine pe tatăl ei. Ei bine, Karlie, în schimb, nu doar că l-a votat pe Joe Biden şi a purtat mască inscripţionată cu numele acestuia pe parcursul campaniei electorale, dar a făcut şi o serie de afimaţii împotriva familiei Trump.

"Să accepţi rezultatele unor alegeri democrate este un gest patriotic. Să refuzi asta şi să inciţi la violenţă este anti-american", a scris pe Twitter Kloss, iar cineva i-a comentat: "Spune-i asta cumnatei tale". "Am încercat în zadar", a răspuns ea, ulterior ştergând postarea care a stârnit o furtună în familia ei.

Postarea de pe Twitter a lui Kloss a fost, de fapt, stârnită de o postare a Ivankăi, în care a scris că cei care au vandalizat clădirea Congresului american sunt patrioţi americani. Ulterior, Ivanka a şters textul. 

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite