Ion Țiriac e generos. De ce își împarte averea la 33: „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Ion Țiriac este generos. Deși are doar trei copii legitimi, averea sa va fi împărțită în mod egal la 33 și fiecare va primi aceeași sumă de bani. El a recunoscut că i-au plăcut femeile și că numărul urmașilor săi este de ordinul zecilor.

Ion Țiriac împarte averea în mod egal tuturor copiilor săi FOTO Adevărul
Ion Țiriac împarte averea în mod egal tuturor copiilor săi FOTO Adevărul

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă este celebru pentru relațiile sale amoroase. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim, relatează as.ro.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale”, spunând că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă“, a declarat Ion Țiriac, conform italienilor de la outsidernews.it.

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata anului 2022 a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8,5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României, după frații Pavăl, cu o avere estimată la 13 miliarde de lei.  

A fost însurat o singură dată

Dacă despre Ilie Năstase se spune că s-a culcat cu peste 1.000 de femei, nici Ion Ţiriac nu stă deloc rău la acest capitol.

Fost tenismen de succes, unul dintre cei mai bogați români, ajuns la 82 de ani, a fost însurat o singură dată. Ulterior a avut foarte multe relaţii mai mult sau mai puţin trecătoare, dar în marea lor majoritate discrete.

Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece", a  scris în urmă cu câțiva ani, pe pagina lui oficială de Facebook Ion Ţiriac, postarea fiind făcută alături de o poză în care lângă magnatul român apare Nicole Scherzinger, una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz, fostă logodnică a lui Lewis Hamilton, campionul de Formula I.

Pe aceasta, românul a întâlnit-o acum câţiva ani la Monaco şi a avut o replică savuroasă la adresa ei. "Nu ştiu cine era această dominişoară, dar arăta foarte bine pe dinafară".  

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri