Helen Mirren şi Jane Fonda au atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, unde au defilat în premieră FOTO

0
0

Actriţele Jane fonda, în vârstă de 79 de ani, şi Helen Mirren, în vârstă de 72 de ani, au fost starurile prezentării de modă L’Oreal, organizată în cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Paris, defilând alături de modele tinere şi cântăreţe precum Cheryl şi Winnie Harlow.

Veteranele Hollywood-ului au defilat pentru firma de cosmetice L'Oréal, la Săptămâna Modei de la Paris, într-o prezentare organizată pe celebrul bulevard Champs-Elysées. Actriţa americană Jane Fonda (79 de ani) a fost îmbrăcată într-o rochie mulată cu imprimeu tigrat, în timp ce actriţa britanică Helen Mirren (72 de ani) a ales un mantou lung şi pantaloni largi în carouri, reuşind să fure toate privirile, scrie Daily Mail. 

Compania de cosmetice L’Oreal a amenajat un podium pe celebrul bulevard din Paris, Champs-Elysées, pentru o prezentare de modă în aer liber, deschisă tuturor, iar starurile prezentării au fost cele două actriţe, care s-au aflat pentru prima dată, la peste cei 70 de ani, în postura de modele. 

Jane fonda Paris

Jane Fonda (79 de ani) a defilat pentru L'Oreal la Săptămâna Modei de la Paris FOTO Getty Images

Jane fonda

Actriţa s-a aflat pentru prima dată în postura de model FOTO Getty Images

În timp ce Helen Mirren a optat pentru un look cool, compus dintr-o pereche de pantaloni largi, în carouri, şi un mantou lung, negru şi a purtat un ruj roşu care i-a scos în evidenţă şi culoarea părului, Jane Fonda, cu şapte ani mai în vârstă, a optat pentru un look clasic, elegant, purtând o rochie mulată, cu imprimeu de felină şi bijuterii elegante cu diamante.

Helen Mirrer loreal

Helen Mirrer (72 de ani) a defilat la Săptămâna modei de la Paris, alături de mai tinerele modele FOTO Getty Images

Helen mirrer paris

Helen Mirrer a optat pentru un look foarte cool FOTO Getty Images 

Încrezătoare şi cu zâmbete largi pe faţă, cele două actriţe s-au aflat în centrul atenţiei, smulgând ropote de aplauze, alături de mai tinerele modele şi cântăreţe prezente la eveniment.

image

FOTO Getty Images

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite