Gwyneth Paltrow vrea să meargă în turneu cu trupa Coldplay pentru a ţine copiii în preajma tatălui lor, Chris Martin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow a anunţat pe blogul
personal despărţirea de Chris Martin, solistul trupei Coldplay FOTO
Reuters
Gwyneth Paltrow a anunţat pe blogul personal despărţirea de Chris Martin, solistul trupei Coldplay FOTO Reuters

Actriţa Gwyneth Paltrow plănuieşte să meargă în turneu cu trupa Coldplay, al cărei solist este fostul ei soţ, Chris Martin, astfel încât copiii celor doi să poată petrece timp împreună cu tatăl lor. Chiar dacă şi-au anunţat despărţirea de comun acord, cei doi par a fi rămas în relaţii bune.

Gwyneth Paltrow (41 de ani) vrea să călătorească cu trupa lui Chris Martin (37 de ani), fostul ei soţ, doar ca Apple (nouă ani) şi Moses (şapte ani) să nu simtă lipsa tatălui lor, în ciuda faptului că cei doi şi-au anunţat despărţirea săptămâna trecută, scrie femalefirst.co.uk. Trupa Coldplay va demara un turneu în luna mai ca urmare a lansării celui de-al şaselea album de studio, „Ghost Stories“. Vestea nu este nu pare deloc surprinzătoare din moment ce actriţa a decis să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor, pentru a-şi îndrepta întreaga atenţia asupra celor doi copii, motivând că viaţa pe platourile de filmare poate să afecteze familia.

„Gwyneth a promis că o să călătorească cu trupa. Ea a hotărât să păstreze lucrurile între ea şi Martin într-o notă amiabilă, glumind că ea va fi partenerul de drum al trupei“, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru „The Sun“. Astfel, ia contur o ipoteză pronunţată anterior de prietenii celor doi care spun că solistul Coldplay încearcă să salveze căsătoria de 11 ani şi speră să reaprindă flacăra dintre ei. „Chris încă o iubeşte pe Gwyneth şi ar vrea ca mariajul să supravieţuiască. El speră că împreună să redescopere ceea ce până de curând îi lega şi să reconstruiască relaţia aşa cum a fost“, a mai spus aceeaşi sursă.

O altă surpriză este faptul că cei doi vor locui în casa lor din Miami, dar în aripi separate. Chiar dacă despărţirea lor a produs uimire, Chris şi Gwyneth au fost surprinşi în timp ce luau cina cu prietenii lor. „Nu aţi fi ghicit niciodată că s-au despărţit. Părea că se înţeleau bine, deşi situaţia era puţin tensionată. Chris părea în formă bună şi a spus o mulţime de glume, iar Gwyneth părea în toane bune“, a afirmat unul dintre prietenii cu care cei doi au cinat.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au anunţat personal despărţirea, printr-un mesaj postat pe blogul actriţei. Aceştia au decis de comun acord să pună capăt unui mariaj de 11 ani. „Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim”, a scris Paltrow pe blogul său. Declaraţia actriţei a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al formaţiei Coldplay, pentru Associated Press. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2003.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite