Gwyneth Paltrow ia o pauză de la actorie pentru a se concentra pe viaţa de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow a terminat filmările pentru pelicula „Mortdecai“
Gwyneth Paltrow a terminat filmările pentru pelicula „Mortdecai“

Actriţa Gwyneth Paltrow a hotărât să ia o pauză de la actorie, pentru a se concentra pe viaţa de familie şi pentru a-şi îndrepta atenţia către cei doi copii, scrie „Huffington Post“.

După ce zilele trecute Gwyneth Paltrow a anunţat că mariajul de 11 ani cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-a încheiat, acum actriţa a decis să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor, pentru a-şi îndrepta întreaga atenţie asupra celor doi copii, Apple şi Moses, relatează „Huffington Post“.

„Trebuie să revin la rolul de mamă. Am o regulă: un singur film pe an, aşa că nu voi mai filma pentru un timp, dar lucrez la un proiect, la site-ul meu (Goop) şi la creşterea copiilor“, a declarat Paltrow, pentru E!News.

Actriţa recompensată cu premiul Oscar, în vârstă de 41 de ani, a terminat de filmat pelicula „Mortdecai“, alături de Johnny Depp, şi consideră că viaţa pe platourile de filmare poate afecta viaţa de familie.

„Cred că este diferit să lucrezi într-un birou, pentru că se creează o rutină, mergi la birou dimineaţa şi te întorci seara. Atunci când filmezi, regizorii îţi spun Trebuie să mergi ăn Wisconsin pentru două săptămâni, lucrezi 14 ore pe zi şi este foarte dificil. Cred că un loc de muncă obişnuit, chiar dacă nu este lipsit de provocori, nu se poate compara cu munca de pe platourile de filmare“, a explicat artista.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au anunţat personal despărţirea, printr-un mesaj postat pe blogul actriţei. Aceştia au decis de comun acord să pună capăt unui mariaj de 11 ani.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite