FOTO „Scheletele“ din dulapul actriţei Gwyneth Paltrow, motivele din spatele conflictului cu revista „Vanity Fair“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acuzaţiile
de infidelitate au bântuit-o pe Gwyneth Paltrow timp de ani de zile,
aspect ce poate să fie speculat de articolul din revista „Vanity
Fair“ FOTO Reuters
Acuzaţiile de infidelitate au bântuit-o pe Gwyneth Paltrow timp de ani de zile, aspect ce poate să fie speculat de articolul din revista „Vanity Fair“ FOTO Reuters

Revista „Vanity Fair“ merge înainte cu publicarea unui articol despre trecutul actriţei Gwyneth Paltrow, fapt care nu mai poate fi stopat de aceasta în niciun fel. Încă nu se ştiu prea multe despre conţinutul poveştii, dar, cu toate acestea Paltrow are o serie de motive pentru care nu vrea ca trecutul ei să fie dezgropat.

Gwyneth Paltrow a încercat din răsputeri să suprime intenţia revistei „Vanity Fair“ de a publica un articol „nemilos“ despre trecutul acesteia, care urmează să apară în viitorul număr al revistei. Acţiunea actriţei americane nu a avut succes, iar redactorul-şef al publicaţiei, Graydon Carter, a confirmat că povestea va apărea. Aşadar, ce are Gwyneth Paltrow de ascuns?

Publicaţia „Radaronline“ a întocmit o listă cu posibile motive pentru care Paltrow nu doreşte publicarea articolului. Printre acestea se numără idile ascunse de ochii publicului, certuri cu alte actriţe de la Hollywood sau regimul alimentar drastic pe care îl impune şi copiilor ei.

1.Gwyneth Paltrow are, acum, un adevărat inamic în persoana actriţei Winona Ryder, cea care, până nu demult, i-a fost cea mai bună prietenă. Winona Ryder este cunoscută pentru relaţia cu Johnny Depp din anii 1990, dar şi pentru faptul că a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale unui magazin în timp ce fura articole vestimentare. Relaţia dintre cele două a ajuns, însă, în impas în momentul în care Paltrow i-a convins pe producătorii filmului „Shakespeare in Love“ că ea ar fi potrivită pentru rolul din film, în locul prietenei sale. De altfel, Paltrow a câştigat Premiul Oscar pentru Cea Mai Bună Actriţă, pentru reprezentaţia din film, iar cele două nu şi-au mai vorbit începând cu acel moment.

Winona Ryder foto afp

Winona Ryder FOTO AFP

2.Articolul din revista „Vanity Fair“ va exploata, de asemenea, ruptura dintre Gwyneth Paltrow şi Madonna. Amice foarte bune timp de zece ani de zile, cele două au avut o ceartă în momentul în care nu s-au înţeles în ceea ce priveşte afacerile din domeniul fitness-ului. Paltrow şi-a deschis o altă afacere cu Tracy Anderson, în timp ce Madonna şi-a lansat propria linie de săli de sport, Hard Candy Fitness.

image

Gwyneth Paltrow şi Madonna

3.Acuzaţiile de infidelitate au bântuit-o pe Paltrow timp de ani de zile. În 1997, atunci când relaţia cu Brad Pitt ajunsese în impas, după trei ani în care cei doi au fost logodiţi, au existat zvonuri că Paltrow l-ar fi înşelat pe Pitt cu John Hannah, actor de origine scoţiană care a jucat alături de Paltrow în filmul, din 1998, „Slidind Doors“. Mai mult, actriţa a fost acuzată că l-a înşelat pe Ben Affleck cu Viggo Mortensen pe vreme când cei doi ieşeau la întâlniri. Gwyneth Paltrow ar fi avut, de asemenea, o aventură şi cu o figură proeminentă din lumea literaturii, poveste care urma să fie publicată în revista „Star“, dar care nu a mai apărut din cauza unei scrisori de ameninţare din partea avocatului vedetei. „Mi-ar plăcea să cred că pot să iert şi să fiu iertată pentru asta (pentru că şi-a înşelat partenerii n.r.)“, a declarat vedeta.

4.În 2012, Paltrow şi-a atras acuzaţii de rasism atunci când a postat pe Twitter un mesaj denigrator la adresa persoanelor de culoare, cu referire la piesa „Ni**as in Paris“, produsă de Jay-Z şi Kanye West. S-a scuzat ulterior spunând că mesajul avea legătură cu piesa celor doi rapperi. Mai târziu, prietenul actriţei, rapper-ul The Dream, a ieşit în public şi a spus că el a fost autorul postării.

5.Paltrow a fost implicată într-o încăierare a divelor, în mai 2012, cu fotomodelul Kate Moss. Paltrow i-ar fi spus modelului britanic că merge la sală ca pe viitor să nu arate la fel ca ea. Kate Moss nu a rămas datoare şi i-a răspuns: „Mănâncă nişte nenorociţi de carbohidraţi“.

kate moss getty images

Kate Moss Getty Images/Gulliver

6.Secretele din spatele operaţiilor estetice pe care Paltrow le-a efectuat ar putea să fie incluse în viitorul număr al „Vanity Fair“. Aceasta a recunoscut că a apelat la Botox pentru a se menţine tânără, deşi spune că nu i-a plăcut rezultatul final pentru că arăta precum Joan Rivers, prezentatoare de televiziune din Statele Unite ale Americii, cunoscută pentru numeroasele operaţii estetice care i-au deformat chipul. Se pare însă că Paltrow ar fi apelat la mai multe intervenţii chirurgicale.

7.Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos, Paltrow chiar a scris o carte cu reţete sănătoase numită „It’s All Good“. Cartea, însă, a fost criticată ca fiind „o Biblie a ridicolului“ pentru faptul că expunea reţete, pentru o singură masă a zilei, în valorea de peste 300 de dolari. De asemenea, regina dietelor a fost criticată pentru că îşi înfometa copiii cu aşa numitele diete fără carbohidraţi şi fără grâu.

8.În ceea ce priveşte cea de-a doua carte a actriţei, „My Father’s Daughter“, publicaţia „The New York Times“ a susţinut că Gwyneth Paltrow a angajat o scriitoare-fantomă, Julia Turshen, pentru a-i scrie cartea de bucate, dar ea a insistat că a scris fiecare cuvânt.

9.În urmă cu câţiva ani, Paltrow a susţinut că a fost aproape de moarte atunci când a pierdut sarcina cu cel de-al treilea copil. În afară de un singur interviu, la începutul acestui an, actriţa a vorbit rareori despre acel eveniment dureros. Pe de altă parte, Paltrow se prezintă ca fiind o femeie de fier la exterior, dar a recunoscut că plânge tot timpul din cauza „tristeţii şi incertitudinii“. Articolul „Vanity Fair“ poate să exploreze problemele acesteia legate de sănătatea mintală. De altfel, după ce l-a născut pe fiul său Moses, actriţa a recunoscut că a suferit de depresie postnatală.

10.În 2009, soţul lui Gwyneth Paltrow, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a fost acuzat, la rândul lui, de infidelitate, presa speculând o relaţie a acestuia cu Kate Bosworth. Martin a insistat că nimic nu s-a întâmplat, iar scandalul s-a stins repede. Tot în aceeaşi perioadă, Paltrow a fost acuzată că îşi înşela soţul cu Jeffrey Soffer, iubitul femeii de afaceri australiene Elle Macpherson, gazda show-ului britanic „Next Top Model“, în 2010.

chris martin foto afp

Chris Martin FOTO AFP

11. Un alt aspect pe care articolul din „Vanity Fair“ l-ar putea aborda este acela al propunerilor indecente pe care aceasta le-a primit după obţinerea unui rol. „Când mi-am început cariera, foarte mulţi mi-au sugerat să avem întâlniri în dormitor. Am plecat imediat, eram destul de şocată“, recunoştea Paltrow. Totodată, Gwyneth Paltrow alături de Anne Hathaway sunt cele mai hulite dive de la Hollywood, un alt fapt ce poate să fie speculat de revista „Vanity Fair“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite