Gabriela Cristea, replică dură după ce a fost numită „balenă eșuată” și criticată că mănâncă prea mult VIDEO

0
Publicat:

Gabriela Cristea le-a dat replica celor care își petrec timpul liber lăsându-i comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, potrivit Click!. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost vehementă cu cei care au criticat-o că mănâncă prea mult.

 Gabriela Cristea a răspuns direct  mesajelor răutăcioase pe care le primește pe social media.

„Mi-a scris că de-aia sunt cât o balenă”

Prezentatoarea de la Antena Stars și-a făcut cunoscută opinia despre astfel de persoane într-o postare pe contul ei de TikTok.

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, a spus Gabriela Cristea în postare.

„Astea care aveți icoane la conturile voastre și ne comentați pe noi, uitați-vă la voi!”

Spre deliciul fanilor ei din mediul online, prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a oprit aici.

 Gabriela Cristea. FOTO caprură video TikTok
Gabriela Cristea. FOTO caprură video TikTok

„(...) Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate! Ia uitați-vă cum balotez acum!”, a încheiat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie de tort.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite