Gabriela Cristea, dezvăluiri despre căsnicia cu Tavi Clonda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Cristea, Tavi Clonda şi fetiţele lor ( Foto: Sorin Stana pentru OK!
Gabi Cristea, Tavi Clonda şi fetiţele lor ( Foto: Sorin Stana pentru OK!

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda ne-au invitat în casa lor din Corbeanca, gata decorată de Sărbători, pentru a ne povesti despre experienţa lor de cuplu şi părinţi în pandemie: cum s-au descurcat cu creştea fiicelor Iris şi Victoria fără bonă şi ce se întâmplă într-un cuplu atunci când carierele celor doi resimt, la un moment dat, presiunea pandemiei.

Ne-aţi spus de cum v-am trecut pragul că vă e dor de socializare şi de vremurile când chemaţi la voi acasă câte 40-50 de invitaţi. Dar acum prietenii voştri vă văd pe vlog.

Tavi Da, treaba asta cu vlogul am început-o într-o joacă, aşa cum au început-o şi cei care fac foarte mulţi bani din vlog. Iniţial ne-am gândit: unde ne punem toate amintirile? Ne-am ocupat toate hardurile, plus că stocate aşa, nu te mai uiţi la ele niciodată. Pe când pe Youtube dai play imediat. Şi uşor-uşor a început să meargă. Avem un content de familie, mai fac şi eu câte un episod singur, dar mai rar, în schimb, Gabriela când găteşte rupe la vizualizări.

Gabi Aşa este, am multe vizualizări cu reţetele mele, pentru că sunt simple, fără subterfugii. Şi chiar le dau toate tipsurile concret – testate de mine. Iar cei care au încercat reţetele mele au avut rezultate pe măsură.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite