Fotomodel diagnosticat cu cancer la controlul de rutină al fiicei sale: „Un punct micuț, îl simțeam în timp ce îmi aplicam fondul de ten”

0
Publicat:

Christie Brinkley, fost supermodel, a făcut miercuri o postare neașteptată pe contul ei de Instagram. Ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele, relatează NY Post.

Brinkley a precizat în postarea cu pricina că și-a însoțit una dintre fiice la un control dermatologic de rutină.  

„Vestea bună în cazul meu este că am descoperit la timp carcinomul bazocelular",se arată în postarea făcută de fostul supermodel, în vârstă de 70 de ani. 

Christie Brinkley
Christie Brinkley a împlinit de curând 70 de ani. Foto: Arhivă

Carcinomul bazocelular este „cea mai frecventă formă de cancer de piele și cea mai frecventă formă dintre toate tipurile de cancer", conform Skin Cancer Foundation. 

Brinkley a ținut să spună că a fost „norocoasă", având în vedere faptul că medicul a diagnosticat din timp cancerul. 

Doctorul se uita la fiecare pistrui cu o lupă... nu era programarea mea, așa că nu aveam de gând să spun nimic, dar la final am întrebat dacă ar putea să se uite la un punct micuț pe care îl simțeam în timp ce îmi aplicam fondul de ten", a mărturisit ea. 

S-a uitat și a știut imediat că era nevoie de o biopsie! A făcut-o atunci și acolo!", a mai spus fostul supermodel. 

Ba mai mult, Brinkley le-a recomandat internauților să se prezinte periodic la medic și să utilizeze cremele cu protecție solară. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite