FOTO VIDEO Mărul discordiei între vedete internaţionale. Ce au avut de împărţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputele dintre celebrităţi apar, uneori, doar pentru ca imaginea fiecăreia dintre părţile implicate să capete o aură şi mai strălucitoare. Alteori, însă, conflictele dintre vedete ajung o vendetă personală care se întinde pe mulţi ani, doar din dorinţa de a demonstra cine este cu adevărat mai bun.

Conflictul deschis şi încă în curs de desfăşurare dintre Miley Cyrus şi Sinead O’Connor este cel mai recent exemplu. În istoria showbiz-ului au existat dispute aprinse între unele dintre cele mai cunoscute nume ale industriei. De la Sir Elton John, Madonna, Eminem şi Mariah Carey până la Tom Cruise, Brooke Shields şi Jay Z şi Nas, cu toţii fac parte din lista ciondănelilor dintre vedete întocmită de „Entertainment Weekly“.

Miley Cyrus vs Sinead O’Connor

Cel mai recent exemplu de neînţelegere între vedete a fost demonstrat de Miley Cyrus şi Sinead O’Connor. După ce Miley a declarat că cel mai recent videoclip al său, „Wrecking Ball“, a fost inspirat din celebrul clip al melodiei lui Sinead, „Nothing Compares 2 U“, cea din urmă a îndemnat-o, într-o scrisoare deschisă, să nu se lase abuzată de industria muzicală.

În scrisoare, cântăreaţa de origine irlandeză se declară flatată de faptul că Miley o priveşte ca pe un model, dar îşi exprimă şi îngrijorarea că din cauza industriei în care activează a ajuns să creadă că este „cool“ să se dezbrace sau să facă gesturi cu conotaţii pornografice în videoclipuri, această atitudine ducând, de fapt, la „umbrirea talentului“.

Disputa dintre cele două a atins punctul culminant în momentul în care tânăra artistă a ales să posteze pe contul său oficial de Twitter, unde are peste 14 milioane de fani, capturi de ecran cu mesajele pe care cântăreaţa de 46 de ani le-a notat în urmă cu doi ani, când avea nevoie de ajutor de specialitate. „Mă poate vedea astăzi vreun psihiatru care să-mi ofere medicamente, fără să mă duc la spital?“ şi  „Am nevoie disperată de medicamente, sunt în pericol“ sunt doar două dintre mesajele pe care Cyrus le-a reamintit publicului, cu explicaţia: „Înainte de Amanda Bynes (o actriţă americană internată la dezintoxicare – n. r.), a fost... “. În trecut, O'Connor a recunoscut că a suferit de tulburare bipolară şi că a încercat să se sinucidă.

image

Sir Elton John vs Madonna

Această luptă între două dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale internaţionale a ţinut mai bine de zece ani. Totul a început în 2002 atunci când Sir Elton John a declarat că piesa Madonnei, „Die Another Day“, de pe coloana sonoră a filmului James Bond, este „cea mai proastă din istoria filmelor Bond“. Mai mult, a acuzat-o de playback, în nenumărate rânduri şi a numit-o „o stripteuză de bâlci“. Până şi partenerul lui John, David Furnish a intrat în acest conflict şi a spus că îi place muzica Madonnei, dar nu şi filmele ei. „Ar trebui să rămână la ceea ce se pricepe cel mai bine“, a mai spus el.

Sir Elton John Reuters

Elton John FOTO Reuters

Madonna, însă, nu a răspuns atât de virulent şi, mai mult, i-a luat faţa artistului britanic la gala Premiilor Globurile de Aur, din 2012, la categoria orginalitatea cântecului, cu piesa „Masterpiece“. De curând, Sir Elton John a mărturisit că disputa s-a încheiat în vara lui 2012, în Franţa, cu o cină ca între prieteni. „Mi-am cerut scuze. Madonna a fost amabilă şi a acceptat imediat scuzele, iar apoi am invitat-o la cină“, a mai spus Sir Elton John.

image

Eminem vs Mariah Carey

Cearta dintre Eminem şi Mariah Carey a început în 2001, atunci când se presupune că cei doi au ieşit la o întâlnire, şi s-a terminat în 2009, când fiecare dintre artişti a compus câte o melodie pentru a-şi spune povestea. Versurile melodiei lui Eminem spun, pe lângă multe insulte, că cei doi au fost împreună, dar piesa celebrei Mariah Carrey demonstrează că nu a fost nimic romantic la mijloc. În cadrul videoclipului piesei „Obssessed“, Mariah Carey explica versiunea sa şi chiar apare îmbrăcată în haine de raper, aluzie la ţinuta lui Eminem.

Tom Cruise vs Brooke Shields

În primăvara anului 2005, Brooke Shields, fostul copil-minune al Hollywoodului, a detaliat lupta pe care o ducea cu depresia postnatală şi inclusiv cu medicamentele antidepresive. La puţin timp după declaraţiile sale, Tom Cruise, adept al Bisericii Scientologice, a criticat-o, în cadrul unui show televizat, numind-o „iresponsabilă“ pentru susţinerea utilizării antidepresivelor. „Tom, tu ar trebui să te întorci la salvarea lumii de invazia extratereştrilor şi să laşi femeile care suferă de depresie să decidă ce tratament e mai bun pentru fiecare“, a replicat Shields imediat. Din fericire, disputa dintre cei doi s-a încheiat după numai un an, Shields declarând în cadrul show-ului lui Jay Leno că Tom Cruise a venit şi şi-a cerut scuze în particular. Trei luni mai târziu, Shields şi soţul ei au mers la nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes, din noiembrie 2006.

Jay Z vs Nas

Una dintre cele mai interesante certuri din industria muzicală, în special din muzica rap, a fost cea dintre Jay Z şi Nas. Cei doi s-au angajat într-o luptă pentru a stabili cine este adevăratul rege al hip-hop-ului din New York. Din fericire pentru fani, cei doi au realizat două dintre cele mai bune piese ale lor în care se condamnă unul pe celălalt. Jay Z a deschis disputa cu piesa „The Takeover“, ca mai apoi Nas să replice cu „Ether“. După aceste două melodii au mai urmat şi altele, dar nu la fel de apreciate. În cele din urmă, scânteile dintre cei doi s-au stins, iar acum sunt buni prieteni.

jay z reuters

Jay Z FOTO Reuters

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite