Madonna a dezvăluit că la 19 ani a fost violată pe acoperişul unei clădiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legenda pop Madonna a povestit despre un eveniment traumatizant prin care a trecut în urmă cu trei decenii, mărturisind că a fost abuzată sexual de un străin, la scurt timp după ce a ajuns în New York din Rochester, statul Michigan, pentru a deveni dansatoare.

Potrivit numărului din noiembrie al publicaţiei „Harper’s Bazaar”, cântăreaţa în vârstă de 55 de ani îşi aminteşte: „New York nu a fost tot ce credeam eu că o să fie. Nu m-a primit cu braţele deschise. În primul an, am fost prinsă în mijlocul unei dispute. Am fost târâtă până pe acoperişul unei clădiri, ţinută cu un cuţit la spate, după care am fost violată”.

Starul pop povesteşte despre începuturile sale, din momentul în care s-a mutat la New York: 

„Eram sfidătoare. Determinată să supravieţuiesc. Să reuşesc. Dar a fost greu, mă simţeam singură şi a trebuit să mă îmbărbătez zilnic pentru a merge mai departe”.

Şedinţa foto realizată de fotograful Terry Richardson a vrut să evidenţieze latura „dominatoare” a Madonnei , păstrând, totodată, elemente de controversă: rochii mulate, cizme înalte de piele, acente metalice şi aurii.

Dacă nu pot fi îndrăzneaţă în munca mea sau în felul în care îmi trăiesc viaţa, nu mi-aş mai vedea rostul pe planeta asta”, explică cântăreaţa.

Ea spune că drumul spre celebritate nu a fost unul lin. În anii adolescenţei,majoritatea persoanelor cu care Madonna intra în contact credea că e „ciudată”.

„Nu aveam mulţi prieteni, poate că nu aveam niciun prieten. Dar totul a ieşit bine într-un final, pentru că, atunci când nu eşti popular şi nu ai o viaţă socială, ai mai mult timp să te concentrezi la viitorul tău.”
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite