FOTO Roxana Nemeş, pictorial sexy în Biblioteca Metropolitană Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Roxana Nemeş este cunoscută pentru apariţiile sale provocatoare
Cântăreaţa Roxana Nemeş este cunoscută pentru apariţiile sale provocatoare

Cântăreaţa Roxana Nemeş a fost protagonista unui pictorial sexy ce a avut loc în incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Şedinţa foto s-a desfăşurat la fel ca într-un studio, fără a fi întrerupţi sau să fie traşi la răspundere de cineva, deşi această instituţie este finanţată de la bugetul Primăriei Municipilului Bucureşti. Cărţile achiziţionate din banii bucureştenilor, chiar cele pentru copii despre animalele sălbatice, au fost decorul acestei şedinte sexy.
Directorul instituţiei, Florin Rotaru, spune că nu ştia nimic în legătură cu acest subiect, deşi biroul său se află în aceeaşi clădire, informează B365.ro.

roxana nemes wowbiz

Una dintre fotografiile realizate de Roxana Nemeş în Biblioteca Metropolitană FOTO wowbiz.ro

„Habar nu am. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu ştiu cum de s-a întâmplat asta. O să mă interesez“, a declarat directorul.

De asemenea, Florin Rotaru spune că a declanşat o anchetă internă în bibliotecă, pentru a afla cine a permis să aibă loc această şedinţă foto în sediul bibliotecii.

Biblioteca Metropolitană este finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti. Asupra activităţii directorului Florin Rotaru se ridică numeroase semne de întrebare, atât privind achiziţii dubioase, cât şi privind modul în care îi tratează pe angajaţi. Directorul nu se teme însă de vreo sancţiune, lăudându-se cu relaţia sa personală cu primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, potrivit B365.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite