Tom Cruise, în tandreţuri cu o cântăreaţă la lansarea ultimului său film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Cruise este în căutarea unei noi idile
Tom Cruise este în căutarea unei noi idile

Viaţa amoroasă a lui Tom Cruise  (50 de ani) este din nou în atenţia presei. La doar cinci luni de la divorţul de actriţa Katie Holmes, acesta a fost surprins în ipostaze tandre alături de cântăreaţa Jennifer Akerman (34 de ani).

Deşi recent se spunea că Tom Cruise şi Katie Holmes şi-ar putea da încă o şansă relaţiei lor, mai ales că vor petrece Sărbătorile împreună, se pare că actorul nu are niciun gând în acest sens. 

La petrecerea organizată după lansarea  ultimului său film, „Jack Reacher“, de la Stockholm, Tom Cruise s-a afişat şi a filtrat toată seara cu cântăreaţa de origine suedeză Jennifer Akerman (foto). Aceasta este sora actriţei Malin Akerman, cu care Tom Cruise a jucat împreună într-o producţie apărută tot anul acesta, „Rock of Ages“.

Cei doi au flirtat şi s-au distrat toată seara, fără să le pese de agitaţia din jurul lor sau de paparazzi prezenţi la datorie, iar la finalul petrecerii au plecat împreună, potrivit „The Sun“.
„Aveau aerul că se înţeleg foarte bine. Au petrecut întreaga seară stând de vorbă şi râzând. Se purtau foarte natural unul cu celălalt. La un moment dat, au dispărut pur şi simplu“, a mărturist unul dintre invitaţii prezenţi la petrecere.

jennifer akerman getty images

Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori, fiecare dintre nevestele lui fiind actriţe. Prima lui soţie a fost Mimi Rogers, 56 de ani, urmată de faimoasa Nicole Kidman, 45 de ani. Ultima dintre ele este Katie Holmes, 34 de ani, cu care are şi o fetiţă în vârstă de 6 ani şi de care el a divorţat în vara acestui an.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat anul acesta în vară, după şase ani de căsnicie. Cei doi au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, în vârstă de 6 ani, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri. Tom Cruise îi plăteşte micuţei Suri o pensie alimentară de peste 10 milioane de dolari.

Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urmă, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) şi Connor (17 ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite