Forbes: Tom Hanks, prima poziţie în topul celor mai de încredere vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Tom Hanks, protagonistul filmului „Saving Mr. Banks“, ocupă locul fruntaş în topul celor mai de încredere vedete din 2014 întocmit de revista „Forbes“.

Editorii revistei „Forbes“ au utilizat datele furnizate de compania E-Poll Market Research, care analizează gradul de notorietate şi trăsăturile de personalitate ale circa 6.000 de vedete. 

„A fi demn de încredere, la fel cum a fi influent, poate fi o descriere foarte subiectivă dacă ţinem cont de natura celebrităţii. În cea mai mare parte, celebritatea reflectă modul în care oamenii percep persoana respectivă. Este un impact pozitiv pentru o celebritate să obţină roluri foarte bune pentru că atunci consumatorii o văd ca pe un om de încredere“, a declarat, pentru „Forbes“, Gerry Philpott, preşedintele E-Poll Market Research.

Chiar dacă puţini sunt cei care ştiu câtă încredere poţi avea în Tom Hanks în viaţa reală, oamenii îi acordă această încredere prin prisma imaginii pe care şi-au făcut-o despre el văzându-l pe marile ecrane, scrie „Forbes“. 

Cel mai recent film al lui Tom Hanks este „Saving Mr. Banks“, în care actorul american joacă rolul lui Walt Disney.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele „Forrest Gump“ (1994) şi „Philadelphia“ (1995), a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în „Codul lui Da Vinci“ şi „Îngeri şi demoni“ - ambele având la bază romanelor omonime scrise de Dan Brow -, dar şi alături de Julia Roberts, în filmul „Larry Crowne“, pe care l-a regizat şi produs.

image

Actorul Morgan Freeman ocupă poziţia a treia în top FOTO AFP 

Actorul Morgan Freeman, care în trecut s-a aflat în fruntea clasamentului, ocupă cea de-a treia poziţie în acest an. Freeman este una dintre puţinele celebrităţi de încredere care profită de imaginea sa pentru a face reclame unor produse. Oricine urmăreşte Jocurile Olimpice din acest an, poate auzi vocea distinctă a actorului în reclamele pentru Visa. 

În filmul de animaţie „Lego Movie“, Freeman îi dă vocea personajului Vitruvius, un guru orb în repertoriul căruia se găsesc o mulţime de replici prosteşti, după cum notează „Forbes“.

Actriţa Carol Burnett ocupă locul al doilea, aceasta fiind nominalizată la premiile Emmy pentru varianta audio a cărţii „Carrie and Me“, roman ce are la bază povestea fiicei sale, care a murit la vârsta de 38 de ani. 

Topul este completat de Michael J. Fox  şi Betty White, clasaţi pe locul al patrulea, respectiv al cincilea. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite