FOTO Milioane de oameni au apăsat butonul „Like“: topul celor mai populare vedete, filme şi seriale de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Rihanna ocupă primul loc în topul celor mai populare vedete de pe Facebook FOTO Reuters
Cântăreaţa Rihanna ocupă primul loc în topul celor mai populare vedete de pe Facebook FOTO Reuters

Facebook a împlinit un deceniu de existenţă şi odată cu această reţea socială a crescut şi popularitatea vedetelor, a filmelor, dar şi a serialelor.

Aşa se face că nume precum Rihanna sau Eminem şi-au sporit popularitatea prin intermediul Facebook-ului, platformă care le-a adus milioane de fani din toate colţurile lumii. 

Fie că este vorba de celebrităţi, filme sau seriale de animaţie, paginile de Facebook ale acestora au milioane de „Like-uri“.

Publicaţia „The Hollywood Reporter“ a întocmit un top al vedetelor cu cea mai mare trecere în mediul on-line, dar din listă nu lipsesc nici filme precum „Harry Potter“ şi „Titanic“ sau serialul „House“.

  

Rihanna

image

Cântăreaţa Rihanna FOTO hollywoodreporter.com/ Jordan Strauss/ Invision/ AP

Cântăreaţa din Barbados are peste 85 de milioane de fani pe Facebook, un număr cu mult mai mare decât cel al populaţiei din insula în care s-a născut artista, dintre care 15 milioane sunt americani, conform site-ului Socialbakers.

Eminem

image

Cântăreţul Eminem FOTO hollywoodreporter.com/ AP Photo/ Chris Pizzello

Raper-ul are puţin sub 81,5 milioane de fani pe Facebook, dintre care 21,5 milioane sunt americani, iar în ultima lună cântăreţul a atras peste 1,5 milioane. Aceste cifre nu trebuie să ne mire, având în vedere că vorbim despre unul dintre cei mai cunoscuţi raperi la nivel mondial. În plus, ultimul album al cântăreţului, „The Marshall Mathers LP 2“, a atins primul loc în prestigiosul top muzical Billboard 200.

Shakira

image

Cântăreaţa Shakira FOTO hollywoodreporter.com/ Matt Sayles/ Invision/ AP

Cântăreaţa, care a lansat recent videoclipul piesei „Can't Remember To Forget You“, realizat în colaborare cu Rihanna, are peste 81 milioane de fani, dar doar 1,7 milioane sunt din ţara sa natală, Columbia. Chiar şi aşa, popularitatea artistei a crescut vertiginos în ultima lună, pagina de Facebook adunând nu mai puţin de 4,4 milioane de noi fani.

Michael Jackson

image

Cântăreţul Michael Jackson FOTO hollywoodreporter.com/ AP Photo/ Joel Ryan

Apropae 70 de milioane de fani din întreaga lume îi păstrează vie amintirea „Regelui muzicii pop“, cântăreţul având totodată cel mai mare grup de fani din America, 13, 2 milioane.

Vin Diesel

image

Actorul Vin Diesel FOTO hollywoodreporter.com/ Dan Steinberg/ Invision/ AP

Chiar dacă actorului îi place să fredoneze melodii semnate de Katy Perry sau Beyonce, acesta este singurul star din listă care nu este cântăreţ. Protagonistul francizei de succes „Furios şi iute/ Fast and Furious“ are aproape 65 de milioane de fani pe reţeaua socială.

„Harry Potter“

image

Actorul Daniel Radcliffe, în rolul lui Harry Potter FOTO hollywoodreporter.com/ Warner Bros. Pictures 

Deşi ultimul film din seria „Harry Potter“ a fost lansat în urmă cu 3 ani, în 2011, aventurile micului vrăjitor încă îi pasionează pe fani. Pagina oficială de Facebook a filmului are peste 68,4 milioane de fani, majoritatea din Statele Unite ale Americii şi din Indonezia.

„Titanic“

image

Actorii Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, într-o scenă celebră din „Titanic“ FOTO hollywoodreporter.com/ Paramount Pictures Corporation 

La mai bine de la 16 ani de când filmul „Titanic“ a avut premiera pe marile ecrane, povestea premiată cu Oscar merge mai departe datorită celor peste 48 milioane de fani de pe Facebook. Cel mai mare grup, aproape 5 milioane, provine din India, dar filmul are mare trecere şi în rândul americanilor, 4,8 milioane au apăsat butonul „Like“.

„Avatar“

image

Imagine din filmul „Avatar“ FOTO hollywoodreporter.com/ Twentieth Century Fox Film Corporation 

Unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile a fost la fel de bine primit şi pe Facebook, chiar dacă au trecut patru ani de la lansare. Pelicula lui James Cameron are peste 50 de milioane de susţinători pe reţeaua socială, 7 milioane doar din America.

„Shrek“

image

Vocea personajului Shrek a fost asigurată de actorul Mike Myers FOTO hollywoodreporter.com DreamWorks Animation LLC

Îndrăgitul căpcăun verde a ajuns la inimile internauţilor, strângând aproximativ 45 de milioane de fani pe Facebook. 

„The Twilight Saga“

image

Actorii Robert Pattison şi Kristen Stewart FOTO hollywoodreporter.com/  Lionsgate

Franciza de succes, ai cărei protagonişti sunt actorii Kristen Stewart şi Robert Pattison, are peste 44 de milioane de fani, cu aprope 10 milioane din SUA.

„The Simpson“

image

Imagine din „The Simpson“ FOTO hollywoodreporter.com/ Fox Broadcasting Company

Pagina de Facebook a seriei difuzată de FOX este una dintre cele mai apreciate, cu peste 70 de milioane de fani. 

„Family Guy“

image

Personajele din serialul animat „Family Guy“ FOTO hollywoodreporter.com/ Fox Broadcasting Company

 

Se pare că iubitorii seriei au dat uitării „decizia neinspirată“ a producătorilor de a-l omorî pe Brian Griffin, câinele vorbitor. Asta poate şi pentru că patrupedul intelectual şi alcoolic s-a reîntors în comedia animată, după ce fanii au semnat o petiţie prin care cereau „reînvierea lui Brian“, lucru care s-a şi întâmplat. Aşa se face că, în momentul de faţă, serialul de animaţie „Family Guy“ are peste 55 de milioane de fani, dintre care jumătate sunt din Statele Unite ale Americii.

„South Park“

image

Personajele din serialul de animaţia american „South Park“ FOTO hollywoodreporter.com/ Comedy Central

„South Park“ are aproape 49 de milioane de fani, dintre care un sfert sunt americani, lucru deloc suprinzător, căci serialul este renumit pentru atacarea deschisă, provocatoare şi fără menajamente a unor subiecte controversate. Printre acestea se numără avortul, homosexualitatea, violenţa şi sexul în mass-media, religia. Mai mult, de-a lungul timpului, serialul a tratat într-o manieră comică şi subiecte de interes naţional, precum războiul din Irak sau inundaţiile din New Orleans din 2005.

   

„House“

image

Actorul Hugh Laurie, protagonistul serialului „House“ FOTO hollywoodreporter.com/ AP Photo/Matt Sayles 

Ultimul episod din serialul „House“ a fost difuzat în luna mai a anului 2012, dar seria a rămas un hit pe Facebook, unde are peste 44 milioane de fani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite