Fiul Andreei Esca și-a început cariera în televiziune: „Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!” Cu ce post tv are contract

0
Publicat:

Aris Eram, fiul cunoscutei prezentatoare Andreea Esca de la Pro Tv și al lui Alexandre Eram, a făcut recent un pas important în cariera sa, semnând un contract cu postul de televiziune Antena 1.

Alexis și Aris Eram. FOTO Andreea Esca / Facebook
Alexis și Aris Eram. FOTO Andreea Esca / Facebook

Acesta a avut deja prima sa apariție într-o emisiune și va apărea în emisiunea „Super Neatza”.

Tânărul Aris, cunoscut deja publicului pentru diversele apariții în mass-media alături de mama sa, Andreea Esca, a decis să își croiască propriul drum în industria televiziunii, potrivit libertatea.ro

Semnarea contractului cu Antena 1 reprezintă un pas important în cariera lui Aris. Acesta este un moment de confirmare a talentului său în domeniul media și o oportunitate de a-și lărgi orizonturile profesionale.

După ce a participat alături de sora lui, Alexia Eram, la emisiunea „America Express”, Aris a câștigat o notorietate neașteptată și a devenit foarte îndrăgit de telespectatori.

Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a spus Alexia, sora lui Aris.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite