Obiectul pe care nimeni nu s-ar aștepta ca Andreea Esca să îl aibă în casă. Aris Eram: „Multe chestii foarte folositoare” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de vedetele din România, locuințele lor sunt adesea subiect de curiozitate pentru fani. De data aceasta, Aris Eram, fiul celebrei prezentatoare TV Andreea Esca, a făcut publice câteva detalii cel puțin interesante din casa părinților săi din Snagov.

Andreea Esca deține obiecte ciudate în vila sa de la Snagov FOTO Arhivă
Andreea Esca deține obiecte ciudate în vila sa de la Snagov FOTO Arhivă

Într-un videoclip postat pe Instagram, Aris a dezvăluit cu umor obiectele neașteptate care se găsesc în vila familiei, inclusiv unul la care nimeni nu s-ar fi gândit: o pompă de benzină.

Și nu, nu este o glumă. Printre celelalte „multe chestii foarte folositoare” prezentate în clip se numără chibrituri uriașe, un storcător mic, dar și unul uriaș, și o riglă de dimensiuni impresionante. Da, ați citit bine, o riglă uriașă în casa Andreei Esca!

„Un muzeu ciudat”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, unii exclamând cu uimire, alții comparând vila cu un muzeu ciudat.

„Până să citesc descrierea, am crezut că ești în vreun muzeu ciudat 😂😂😂”, a comentat un fan, reflectând surpriza generală a tuturor celor care au văzut clipul.

Pentru cei curioși despre proveniența neobișnuitei pompe de benzină, Andreea Esca a oferit răspunsul: „Am cumpărat-o de la o licitație acum niște ani. Nu a fost bătaie pe ea.”

Vila din Snagov a devenit, în mod evident, un subiect de interes pentru mulți, mai ales că locația oferă acces la lac și este perfectă pentru pasiunile familiei.

Imaginile publicate anterior de wowbiz.ro arată că întreaga familie este implicată în activități pe apă, iar soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, nu este străin de cârma bărcilor de viteză.

De la achiziționarea casei din Snagov, în urmă două decenii, Andreea Esca și Alexandre Eram și-au făcut o viață plină de activități și confort.

Din fotografii postate pe rețelele de socializare, se poate observa că în locuința lor se regăsesc multe tablouri, pasiunea soțului pentru artă și fotografie fiind evidentă. Pe de altă parte, Andreea Esca a asigurat că bucătăria este complet echipată, chiar dacă nu își petrece mult timp acolo.

În timp ce fiica lor, Alexia Eram, și-a achiziționat propriul apartament, iar Aris s-a mutat în Barcelona pentru a studia la o facultate de prestigiu din Spania.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite