Alexia și Aris Eram, despre pregătirea de dinaintea plecării la America Express: „Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia” VIDEO

0
Publicat:

Copiii îndrăgitei prezentatoare Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, au trăit aventura vieții lor în show-ul „America Express-Drumul Soarelui”, difuzat la Antena 1. Cei doi formează o echipă de temut, ei dându-și mereu silința să ajungă printre primii la Irina Fodor. 

Invitați la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, ei au mărturisit că înainte de a se aventura pe Drumul Soarelui au avut parte de o pregătire temeinică, asigurată chiar de tatăl lor.  

Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni. (…) Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm”, a declarat fiica Andreei Esca la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Alexia și Aris Eram
Alexia și Aris Eram formează o echipă de temut. Foto Antena 1

Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. (…) Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a adăugat Aris Eram. 

Fiind întrebați de Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, dacă celebra prezentatoare este genul de mamă care nu le permite să se aventureze în locuri necunoscute, Alexia Eram a declarat: „Mama nu e deloc așa, mama ne împinge. (…) Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express”. 

Dacă ar fi fost puși în situația în care ar fi trebuit să aleagă un alt membru al familiei pentru a participa la show-ul difuzat de Antena, cei doi au declarat că tatăl lor era primul pe listă. 

Tata e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. M-ar fi inhibat puțin dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa… (…) Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a spus Alexia Eram. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite