Fiica lui Tom Cruise, designer vestimentar la 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suri Cruise este o mare pasionată de modă, urmând exemplul mamei sale, Katie Holmes FOTO Wenn
Suri Cruise este o mare pasionată de modă, urmând exemplul mamei sale, Katie Holmes FOTO Wenn

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, va avea propria linie vestimentară. La numai 7 ani, aceasta a semnat un contract în valoare de 2,3 milioane de dolari pentru a crea haine pentru fetiţe de vârsta ei.

Potrivit unei surse, Suri a fost mereu pasionată de modă, iar această oportunitate este ca un vis îndeplinit.

„Suri are doar şapte ani, dar este deja incredibil de interesată de modă şi de haine. A avut parte de un an foarte dificil însă s-a adaptat uimitor de bine la noua ei viaţă în New York, iar, la toamnă, va urma cursurile unei şcoli obişnuite. Moda este un hobby drăguţ pentru ea şi cu siguranţă nu va pune stăpânire pe viaţa ei. Cele mai multe dintre fetiţe visează să poată să îşi croiască propriile haine, iar acum, desenele ei vor deveni realitate, a declarat aceasta pentru publicaţia britanică „The Sun“.

În afacere sunt implicate şi Katie Holmes (34) şi stilista sa Jeanne Yang. Colecţia va cuprinde diferite tipuri de haine, de la rochii, blugi şi bluze, la pantofi şi accesorii. Planuri pentru o linie vestimentară au existat încă de anul trecut după ce mai multe branduri de haine au abordat-o pe Katie Holmes. Ideea inişială consta în crearea unui blog „fashion“ pentru Suri, dar după aceea conceptual a fost extins după ce micuţa şi-a arătat interesul pentru desginul vestimentar.

Linia vestimentară se va numi „Suri“ şi va fi lansată în toamna acestui an la New York, urmând să fie comercializată în toată SUA de anul viitor. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite