Cine va fi următoarea Suri Cruise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suri Cruise a renunţat la ţinutele extravagante, însă alţi copii-vedetă îi calcă pe urme
Suri Cruise a renunţat la ţinutele extravagante, însă alţi copii-vedetă îi calcă pe urme

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, este unul dintre cei mai răsfăţaţi copii ai planetei şi e în mod constant în lumina reflectoarelor. Fetiţa în vârstă de 6 ani a fost mereu la modă, la propriu, mai ales că are o garderobă impresionantă. După ce părinţii săi au divorţat, Suri a renunţat la tocuri şi la machiaj, adoptând ţinute potrivite vârstei. Însă mulţi alţi copii-vedetă sunt gata să-i ia locul.


Fiica lui Mel Gibson a fost fotografiată recent purtând o rochie roz cu flori, asortată cu sandale de aceeaşi culoare şi cu o fundă prinsă în păr. „Este Lucia Gibson noua Suri Cruise?“, întreabă presa internaţională. Unii cred că în competiţia finală pentru tronul lui Suri câştigătorii ar putea fi descendenţii Prinţului William şi ai soţiei sale Kate Middleton. Alţii consideră că există o mulţime de copii-vedetă gata să poarte coroana.

victoria beckham si fetita 2 splashnews

Harper Beckham

Când mama ta este fosta Posh Spice Victoria Beckham (foto Splashnews), iar tatăl tău este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii, David Beckham, bunul gust e o calitate înnăscută. Deşi are doar un an şi două luni, Harper Beckham a însoţit-o în această toamnă pe mama sa la Săptămâna Modei New York. Mereu în pas cu moda şi la fel de frumoasă ca şi mama sa, Harper poate fi o viitoare Suri Cruise.

Lucia Gibson

Fiica lui Mel Gibson şi a lui Oksana Grigorieva, Lucia Gibson ( 3 ani) nu atras la fel de mulţi paparazzi în jurul său aşa cum făcea Suri Cruise a făcut la aceeaşi vârstă. Presa a plasat-o totuşi pe Lucia în topul „Viitoarea Suri Cruise”.

Maxwell Drew Johnson

Înainte de naşterea fiicei sale, Maxwell Drew, cântăreaţa americană Jessica Simpson a declarat că speră ca fiica sa să-i semene mai mult ei decât, tatălui, Eric Johnson. „Jur, cred că aş muri dacă mi-ar cere o pereche de adidaşi Nike în locul unor pantofi Christian Louboutin“, a declarat Simspon. La numai 4 luni, Maxwell a apărut într-o fotografie purtând un costum de baie galben, tricotaţ, însă pentru a-i lua locul lui Suri Cruise ar trebui să evite astfel de greşeli vestimentare, notează presa internaţională. 

Blue Ivy Carter

Beyoncé şi Jay-Z au decis la numai câteva zile de la naşterea micuţei Blue Ivy ca numele fiicei lor să devină o marcă. Astfel a apărut linia de accesorii pentru bebeluşi care poartă numele fetiţei celor doi artişti americani.

Vivienne Jolie-Pitt

Vârsta fragedă a micuţei Vivienne nu stă  în calea succesului său, astfel că, la numai patru ani, aceasta a primit primul său rol într-un film de la Hollywood. Fetiţa actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt a jucat alături de mama sa într-o versiune modernă a poveştii „Frumoasa din Pădurea Adormită“.

angelina si copiii AFP

Vivienne Jolie-Pitt, (dreapta), împreună cu mama şi fraţii săi FOTO AFP

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite