Fiica lui Ilie Năstase, admisă la universitatea unde au studiat prințul William și Kate Middleton: „Să dai 19 examene, este greu”

0
Publicat:

Emma, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei, a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și prințul Wiliam. Tânăra a trebuit să susțină numai puțin de 19 examene.

Emma, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei, a fost acceptată la St. Andrews în Scoția FOTO: FB
Emma, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei, a fost acceptată la St. Andrews în Scoția FOTO: FB

  „Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și <graduat> liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul lV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: «De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?». <Mulți>. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

Potrivit Amaliei Tănase,  Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va studia antropologie, sociologie și economie”.

 „Vrem să mergem și cu toții la mare, și cu Tomiță și prietenii lui, dar o pregătim și pe Emma de facultate și o să mergem cu ea în Scoția. Mergem și la Alessia, la Paris, la un festival, tocmai când începe ea școala. Va fi o vară plină, între câteva vacanțe și pregătitul copiilor mari de școală”, a mai spus Amalia Năstase, pentru sursa citată.

Recent, fiicele lui Ilie Năstase, Gică Popescu și Adrian Ilie au participat recent la o prezentare de modă în Maroc.  Evenimentul la care au participat Alessia, Maria și Milana a avut loc la Marrakech, scrie prosport.ro.

Fetele au au apărut în ținute negre, elegante și provocatoare, în același timp.

Alessia Năstase, fiica celebrului tenismen, este cea care a distribuit fotografiile pe pagina ei de Instagram, unde are aproape 8.000 de urmăritori, potrivit sursei citate.

Alessia, Maria și Milana. FOTO Alessia Năstase / Instagram Sursă prosport.ro
Alessia, Maria și Milana. FOTO Alessia Năstase / Instagram Sursă prosport.ro

Postarea sa a adunat sute de aprecieri și zeci de comentarii în mai puțin de o zi, iar printre cei care au reacționat s-a numărat și Amalia Năstase, mama Alessiei, cea care, în perioada 2004 și 2010, a fost soția lui Ilie Năstase.

„Ce frumoase sunteți”, a scris Amalia Năstase, într-un comentariu la postarea fiicei. 

Alessia i-a răspuns cu un mesaj emoționat: „Te iubesc!”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite