Emisiunea Chefi la Cuțite fără vedetele Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, depășită în audiență de un film cu ninja din 2013

0
Publicat:

Se pare că emisiunea Chefi la Cuțite nu mai prezintă un mare interes pentru public după plecarea trioului Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea de la Antena 1.

Noii chefi nu au reușit să bată filmul de pe PRO TV la prima ediție
Noii chefi nu au reușit să bată filmul de pe PRO TV la prima ediție FOTO arhiva Adevărul

Audiențele atrase de Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia, noile figuri ale emisiunii, sunt departe de cele realizate de fostele vedete ale postului.

Astfel, premiera Chefi la cuţite a fost depăşită de serialul Clanul (până la ora 22.30), apoi de un film din 2013 dat de Pro TV: Ninja – Răzbunarea, potrivit Paginademedia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, audiența Chefi la cuțite a fost mai ridicată în prima oră de difuzare, după care a scăzut. Totodată, distanța între cele două show-uri a fost mai mică la orașe.

Pe lângă premiera cu noii Chefii, pe TV a fost un episod din noul sezon Clanul pe Pro TV, iar Kanal D a difuzat o nouă ediție a showului Insula de un milion.

Pe intervalul Clanul (20.30-22.30) s-au intersectat, practic, toate producțiile serii: serialul de pe Pro TV, Chefi la cuţite (Antena 1) şi Insula de un milion (Kanal D).

Peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit Clanul, anunţă Pro TV. În acelaşi timp, la Chefi la cuţite se uitau aproape un milion de români, iar aproape 800.000 de telespectatori din întreaga ţară urmăreau emisiunea de pe Kanal D.

La oraşe, Chefii şi Clanul au fost mai aproape, dar câştigător a fost serialul de pe Pro TV: 675.000 de telespectatori la Clanul şi 620.000 la Antena 1. Kanal D a fost mai departe de cele două: 360.000 de telespectatori la oraşe pentru Clanul.

Potrivit Pro TV, „serialul a înregistrat 9.2 puncte de rating şi 24.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.5 puncte de rating şi 17.5% share”. Asta înseamnă 600.000 de telespectatori la Pro TV şi 425.000 la Antena. La Kanal D erau aproape 200.000.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite