Scărlătescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune că fostul jurat are de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat în judecată Antena 1, Cătălin Scărlătescu a declarat, pentru cancan.ro, că postul de televiziune nu le-a plătit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explică însă că trustul şi-a îndeplinit obligaţiile față de chef și că s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group.

Foștii jurați de la Chefi la Cuțite. FOTO Antena 1
Foștii jurați de la Chefi la Cuțite. FOTO Antena 1

Scărlătescu a confirmat dezvăluirile făcute de sursa citată, potrivit cărora motivul pentru care el și ceilalți doi jurați ai celebrei emisiuni „Chefi la cuțite” - Florin Dumitrescu și Sorin Bontea  - au dat în judecată Antena 1 este legat de faptul că nu și-au primit banii pentru sezonul 12. 

„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12. (...) Vreau doar să îmi dea banii (...). După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. (...) Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. (....) Noi trei am făcut Antena mare. (....)”, a spus Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Scărlătescu a vorbit și despre oboseala pe care el și colegii săi jurați au acumulat-o, oboseală care a reprezentat și motivul pentru care cei trei au ales să părăsească show-ul culinar.

„Am muncit pe brânci, de dimineață până seara. (...) Oboseala te duce direct în cancer, te duce la moarte. Nu vreau să ajung acolo de dragul lor (...)”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu: „Este cineva acolo care vrea răul Antenei”

Chef Scărlătescu a pomenit și despre alte vedete care au plecat din trust, precum Dan Negru, Mihai Bendeac și Cosmin Seleși și a conchis:

„Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forțați pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simț să înțeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei așa că sunt stăpâni (...) Când o să se trezească Vociulescu și o să vadă ce jaf au făcut ăia din televiziunile lui…”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Antena 1: „S-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group” 

Fostul jurat a mai adăugat că „niciodată nu s-a pus problema de bani. Nu s-a ajuns la vreo negociere. Era vorba doar de timp”

Antena Group a oferit CANCAN.RO. o reacție oficială în care a precizat că trustul și-a îndeplinit obligațiile față de Cătălin Scărlătescu.

„Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group”.

În aceeași reacție, Antenei 1 a mai precizat că situația este analizată de instanța de judecată..

Referitor la celelalte declaraţii ale lui Scărlătescu, Antenei 1 apreciază că afirmaţiile au fost făcute în necunostinţă de cauză.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite