Emily Ratajkowski, la un pas de a se face de râs la MTV VMA. Mica defecțiune a ținutei sale FOTO

0
Publicat:

Ținuta i-a dat bătăi de cap fotomodelului american, Emily Ratajkowski. Ea a fost la doar un pas de a se confrunta cu un moment jenant în timpul ediției din acest an a MTV Video Music Awards.

Fotomodelul Emily Ratajkowski FOTO Arhivă
Fotomodelul Emily Ratajkowski FOTO Arhivă

Îmbrăcată îndrăzneț și fermecătoare ca de fiecare dată, modelul a atras atenția asupra sa. Ea a ales să poarte, la prestigiosul eveniment MTV VMA, un top verde scurt, care să îi scoată bustul în evidență...puțin cam prea mult.

Ținută (prea) îndrăzneață

În ciuda apariției spectaculoase, partea de sus a costumului a lăsat la vedere un detaliu neașteptat, amenințând să dezvăluie mai mult decât era de dorit, notează publicația The Sun.

În timp ce se află pe scenă și dansa în aplauzele publicului, Emily a fost nevoită să își ajusteze topul, pentru a nu avea parte de un moment jenant. Totuși, a făcut acest lucru cu zâmbetul pe buze, iar gestul aproape că a putut fi trecut cu vederea.

Emily Ratajkowski, în vârstă de 32 de ani, a fost prezentă la eveniment pentru a acorda un prestigios premiu și a urcat pe scenă într-un moment special, pentru a o chema pe Karol G, înaintea spectacolului.

Ținută sa verde, puțin cam prea îndrăzneață a fost inspirată de moda anilor 2000 și creată de celebru Jean Paul Gaultier. partea de jos a ansamblului a inclus același material, de aceeași culoare, care i-a lăsat lenjeria intimă ușor la vedere, îmbinat cu restul fustei cu aspectul unei batiste. Costumul i-a pus în evidență atât sânii, cât și abdomenul.

Emily a ales să accesorizeze acest look ieșit din tipare cu bijuterii de aur și o poșetă Fendi. Părul său a fost coafat în bucle moi, iar machiajul i-a subliniat frumusețea, într-un mod natural.

Zvonuri despre viața amoroasă a fotomodelului

În ciuda apariției solo la MTV VMA, Emily a fost, recent, surprinsă în ipostaze tandre cu un nou bărbat.

A fost văzută la US Open din New York, ținându-se de brațul lui Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, la meciul final dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev. În aceeași zi, la eveniment, au fost prezenți și alți mari artiști și celebrități, inclusiv Justin Timberlake, Matthew McConaughey, Jerry Seinfeld și noul cuplu Timothée Chalamet și Kylie Jenner.

Emily Ratajkowski a fost, de asemenea, asociată cu nume precum Harry Styles și Pete Davidson.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite