Margot Robbie, îmbrăcată ca păpușile Barbie în turneul de promovare al filmului. Ținutele spectaculoase FOTO

0
Publicat:

Margot Robbie s-a transformat într-o păpușă Barbie, atât pe marile ecrane, cât și pe covorul roșu. Faimoasa actriță a făcut înconjurul lumii, într-un turneu de promovare al filmului. De fiecare dată, ea a purtat o altă ținută spectaculoasă, toate fiind copii fidele ale garderobei celebrei păpuși.

Margot Robbie, copie fidelă a păpușilor Barbie FOTO Arhivă
Margot Robbie, copie fidelă a păpușilor Barbie FOTO Arhivă

Vedeta filmului „Barbie”, Margot Robbie, a surprins întreaga lume cu aspectul său impecabil, de păpușă, pe care l-a etalat pe covoarele roșii din întreaga lume.

Cu toate că turneul de presă, probabil cel mai emblematic din istorie, s-a oprit rapid, pe data de 13 iulie, întrucât actorii s-au alăturat grevelor legate de salariu și condițiile de muncă din industrie, ținutele afișate nu au trecut, nicidecum, neobservate.

Lucrând alături de stilistul Andrew Mukamal, look-ul ei s-a inspirat din păpuși, începând de la cea originală, din 1959, până la iterația „Pink and Fabulous” din 2015, notează Euronews.

Cele mai spectaculoase ținute Barbie

Sydney, Australia

Revenind chiar la începuturile lui Barbie pentru acest look ieșit tipare, la Sydney actrița a purtat o rochie în dungi alb-negru, marca Hervé Léger, inspirată de ținuta păpușii originale, din 1959. Mukamal a acordat în mod clar o atenție deosebită acestei recreații emblematice, adăugând pantofi negri cu toc, Manolo Blahnik și ochelari de soare albi, în forma ochiului de pisică.

Seoul, Coreea de Sud

Întorcându-se în anii ’60, Margot Robbie a purtat o două piese roz strălucitoare, înfrumusețate cu o pălărie asortată. Inspirată de „Sparkling Pink Barbie” din 1964, actrița a completat aspectul cu o geantă în formă de inimă, pantofii roz Manolo Blahnik și cercei cu perle Tiffany & Co.

Fanii din Seul au fost însă surprinși și de alte ținute, interpretări ale colecției „Day to Night Barbie's 'day look' ”, din 1985. Actrița a purtat un costum Versace personalizat, compus dintr-o fustă roz cu detalii albe și o pălărie cu boruri largi accesorizate cu o geantă Judith Leiber, în formă de telefon, în stil retro. Robbie s-a schimbat, apoi, într-o rochie Versace roz, strălucitoare.

Ciudad de Mexico, Mexic

Margot Robbie s-a inspirat de la „Totally Hair Barbie” din 1992 , pentru apariția din Mexico City. A purtat părul ondulat, o minirochie Pucci cu model, pantofii Manolo Blahnik roz aprins și cercei cu logo Chanel, de culoare roz fluorescent.

Los Angeles, SUA

Mukamal și Robbie i-au încântat pe fani alegând un look mai sobru, pentru vedeta Barbie care a pășit pe covorul roz, la premiera mondială din Los Angeles. Reprezentare a „Barbie Solo” din 1960 în lumina reflectoarelor, actrița a îmbrăcat o rochie neagră Schiaparelli, fără bretele, cu paiete, cu tivul din tul, accesorii delicate și pantofi negri, Manolo Blahnik.

Londra, Anglia

Renunțând din nou la faimosul roz al lui Barbie, Margot Robbie a purtat o rochie roșie minusculă a designerului Dilara Findikoglu, pentru apariția sa de la Londra. Uimitoare, într-o rochie mini roșie, fără bretele, cu detalii de corset, aspectul a fost un omagiu adus colecției Barbie din 1962, „Brunette Bubble Cut”.

Beverly Hills, SUA

Inspirându-se stilul de la cea mai modernă Barbie, Margot Robbie a purtat Valentino la conferința de presă din Beverly Hills. La fel ca „Barbie Pink and Fabulous” din 2015, ea a îmbrăcat o rochie decupată cu buline roz și alb, accesorizând look-ul cu o geantă de mână galbenă, pantofi cu toc de culoare albă Manolo Blahnik și, desigur, mașina Barbie retro perfectă.

Filmul „Barbie” va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume începând cu 21 iulie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite