Dovada incontestabilă că Neti Sandu nu poartă perucă: „Să mai zică cineva că nu e părul meu” VIDEO

0
Publicat:

Părul impecabil și strălucitor al îndrăgitei prezentatoare a horoscopului de la Pro TV a stârnit de-a lungul timpului controverse, ajungându-se până în punctul în care o persoană a tras-o de păr pentru a vedea dacă are sau nu perucă. Sătulă de speculații, vedeta de la Pro TV s-a lăsat filmată în timp ce se afla la tuns.

În videoclip, care a fost publicat pe Tik Tok, prezentatoarea horoscopului, în vârstă de 64 de ani, poate fi văzută în timp ce se află la tuns.  

Să mai zică cineva că nu e părul meu. Eu am mai făcut dimineața demonstrație cum îl coafez, dar tot nu vor să înțeleagă”, a mărturisit astrologul în videoclipul cu pricina. 

Neti Sandu
Neti Sandu a demonstrat că nu poartă perucă. Foto: Arhivă

De asemenea, Neti Sandu a povestit cu ceva timp în urmă cum a ajuns să fie trasă de păr pe stradă de un băiat care dorea cu orice preț să afle dacă poartă sau nu perucă. 

M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit astrologul de la Pro TV. 

Totodată, astrologul sfidează trecerea timpului și are o siluetă de invidiat. Într-un interviu pentru Viva, Neti Sandu a dezvăluit că nu depune prea mari eforturi pentru a se menține în formă, însă consumă un singur preparat zilnic. 

Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească", a dezvăluit astrologul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite