Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Vedeta Pro TV a fost trasă de păr pe stradă

0
Publicat:

Coafura purtată de Neti Sandu a stârnit, mereu, controverse. Astrologul de la Pro TV apare mereu cu același păr impecabil, astfel că fanii ei s-au întrebat dacă nu cumva apelează la o perucă pentru a avea mereu un aspect de revistă.

Neti Sandu webp

Din cauza acestei situații controversate, la un moment dat, Neti a ajuns să fie agrestă pe stradă de o persoană care a tras-o de păr, pentru a vedea dacă poartă sau nu perucă. Neti Sandu a povestit cum a ajuns să fie trasă de păr pe stradă de un băiat care dorea cu orice preț să afle dacă poartă sau nu perucă. Curiozitatea acestuia a ajuns, însă prea departe, iar în urma episodului violent, Neti a avut nevoie de ajutor de specialitate.

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit astrologul de la Pro TV.

Într-un interviu pe care l-a acordat, acum ceva timp, pentru viva.ro, Neti Sandu a vorbit despre coafurile pe care le-a abordat, de-a lungul timpului. Vedeta a mărturisit că este norocoasă din punct de vedere al podoabei capilare și că nu înțelege de ce oamenii cred, în continuare, că ea poartă perucă. 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite