Donald Sutherland a murit. Legendarul actor din „Hunger Games” avea 88 de ani. „A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donald Sutherland, cunoscut pentru rolurile sale memorabile în seria „Hunger Games” și „Ordinary People”, a murit la vârsta de 88 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de reprezentanții săi.

Donald Sutherland a murit la 88 de ani - Foto Captură Youtube
Donald Sutherland a murit la 88 de ani - Foto Captură Youtube

Donald Sutherland, celebrul actor cunoscut pentru rolurile sale a murit la vârsta de 88 de ani. Sutherland a fost cunoscut în special pentru interpretarea răufăcătorului președinte Snow în toate cele patru filme din seria „Hunger Games”, alături de Jennifer Lawrence.

Actorul a decedat joi, 20 iunie, la Miami, după o lungă boală, conform confirmării lui Missy Davy de la CAA, citată de revista People.

Donald Sutherland are cinci copii. A avut un fiu, Kiefer, cu fosta sa soție Shirley Douglas, și trei copii - Roeg, Rossif și Angus - cu a doua sa soție, actrița Francine Racette. De asemenea, el a avut o fiică, Rachel, cu Shirley Douglas, care a decedat în 2020 la vârsta de 86 de ani.

În cariera sa lungă și variată, Donald Sutherland a jucat în numeroase filme remarcabile, printre care "M*A*S*H" (1970), unde l-a interpretat pe Hawkeye Pierce, și "Ordinary People" (1980). De asemenea, el a avut roluri importante în "Invasion of the Body Snatchers" (1978) și în adaptarea din 2005 a filmului "Mândrie și prejudecată" în care a jucat alături de Keira Knightley.

În ultimii ani, Sutherland a apărut în seriale de televiziune precum "The Undoing", "Trust" și "Swimming with Sharks".

După moartea legendarului actor Donald Sutherland, fiul său, Kiefer Sutherland, i-a adus un omagiu emoționant. Pe Instagram, starul din "24" a declarat că tatăl său, în vârstă de 88 de ani, "a iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit".

Cu inima strânsă, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului”, a spus Kiefer pe Instagram după moartea actorului, potrivit DailyMail.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite