De ce a crezut mama lui Arnold Schwarzenegger că fiul ei este homosexual. Femeia a chemat un medic

0
Publicat:

Arnold Schwarzenegger a făcut câteva dezvăluiri inedite despre viața și copilăria sa. Printre acestea, faptul că părinții săi au crezut că este homosexual. Culturistul și actorul de renume mondial a povestit că mama sa ajunsese să plângă zi de zi, până când a chemat un medic.

Arnold Schwarzenegger și cartea pe care urmează să o lanseze FOTO Twitter/ Academy Museum
Arnold Schwarzenegger și cartea pe care urmează să o lanseze FOTO Twitter/ Academy Museum

Pe vremea când Arnold Schwarzenegger doar visa să ajungă cine este astăzi, afișe cu luptători de box și campioni în culturism îi împodobeau pereții dormitorului. Acest lucru i-a pus părinții pe gânduri, în special pe mama sa, care a fost foarte supărată, notează Insider.

„Cea mai mare frică” a părinților săi

Culturistul a vorbit, amuzat, despre aceste lucruri, în fața a aproximativ 1.000 de oameni, la Muzeului Filmului Academiei Los Angeles, în timpul unui eveniment ce i-a fost dedicat, numit „O seară cu Schwarzenegger”.

Mama se uita mereu la peretele acela și spunea:„Toți prietenii tăi au poze cu fete. Unde am greșit?”, a spus el, adresându-se publicului numeros.

Și ea plângea. Se uita la perete și plângea în fiecare zi până când l-a sunat pe doctor, pe medicul nostru de familie”, a continuat Schwarzenegger.

Într-un final, medicul i-ar fi spus că nu are de ce să-și facă griji.

În cele din urmă a spus, nu, acest lucru este destul de normal la copiii de la această vârstă. Ei idolatrizează bărbații care sunt puternici. Nu vă faceți griji pentru asta. Nu este gay, a mai povestit Schwarzenegger, adăugând că: Aceasta a fost cea mai mare frică a lor.

Idolii lui Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger a spus că starul „Hercules”, Steve Reeves, și culturistul englez, Reg Park, au devenit idolii săi, în momentul în care a devenit interesat de culturism. El a spus că a început să citească tot ce a putut despre sport și să urmărească tot ce au făcut marii sportivi, pentru a atinge performanța.

„După ce am citit că Reg Park se antrenează cinci ore pe zi, făcea 50, 60 de seturi de exerciții și ridica greutăți foarte mari, în fiecare zi, am început să fac lucru”, își amintește Schwarzenegger.

În acel moment, îngrijorările părinților lui s-au schimbat.

Părinții mei au crezut că îmi este puțin rău la cap și au crezut că exagerez, eram obsedat și era rău pentru sănătatea mea”, a adăugat el.

Schwarzenegger a devenit cel mai tânăr Mr. Univers. A obținut acest titlu pe vremea când avea 20 de ani, în 1967.

La evenimentul sold-out, care a inclus și o proiecție 3D a filmului cu cele mai mari încasări ale lui Schwarzenegger, „Terminator 2”, actorul a stat de vorbă cu editorul Taschen, Dian Hanson, despre experiențele sale și despre cartea, în două volume, despre viața sa: „Arnold”.

Ediția limitată, care va fi lansată luna aceasta va veni în două versiuni disponibile: de 3.000 de dolari și 15.000 de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite