Cum arăta Anamaria Prodan cu coafura „palmier”. Motivul pentru care a renunțat la acea frizură

0
Publicat:

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, este extrem de atentă la aparițiile sale în public și nu lasă nimic la voia întâmplării. De-a lungul timpului, din dorința de a arăta cât mai bine, vedeta a făcut schimbări radicale asupra look-ului său, iar acum arată total diferit față de vremurile în care purta o coafură de tip „palmier” ce devenise „semnătura” impresarei.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Acum 10 ani, în 2013, Anamaria Prodan și-a dorit o schimbare drastică de look. Acesta a fost și motivul pentru care impresara a renunțat la coafura de tip „palmier”.

Ea a optat pentru o apariție mai simplă, elegantă și plină de rafinament. Așadar, impresara și-a lăsat părul lung și drept. Iar cei care o admiră nu au ezitat să-i spună acesteia cât de bine îi stă, dar și că decizia de a renunța la coafura palmier a fost una foarte bună pentru imaginea ei.  

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului”, a explicat Anamaria Prodan. 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite