CRBL lansează astăzi clipul piesei „K-Boom“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CRBL într-o secvenţă din cel mai nou clip „K-Boom“
CRBL într-o secvenţă din cel mai nou clip „K-Boom“

În premieră pe MTV, CRBL lansează joi, 20 octombrie, de la ora 22.00, videoclipul piesei „K-Boom" (În aer), compusă şi produsă de Marius Moga. Regia clipului rămâne tot în familia Moga, fiind semnată de Iulian Moga.

Al treilea clip din cariera sa solo, „K-Boom" este unul cu totul special pentru CRBL, reprezentând o retrospectivă şi totodată un nou început muzical. „Filmat cu un aparat foto de către Iulian Moga, care a semnat şi regia, clipul este realizat în proporţie de 90% alb-negru. Îmi doream demult să fac un clip cu o astfel de imagine şi vă spun că rezultatul final este incredibil", susţine CRBL.

„În primul rând fac o retrospectivă a vieţii mele şi vreau să subliniez faptul că nu am uitat niciodată de unde am plecat. Chiar dacă sunt în Bucureşti de atâta timp, în sufletul meu sunt piteştean convins. Ştiu că mulţi se vor regăsi în ceea ce am de spus acum şi ştiu că imaginile vor fi o surpriză pentru cei care vor viziona clipul", adaugă artistul.

Filmările s-au efectuat în decursul mai multor zile, atât în Piteşti, în locurile copilăriei artistului - la Teatru, unde a performat ca balerin, pe un teren de baschet, alături de copii pasionaţi de acest sport -, cât şi în câteva dintre cele mai reprezentative zone ale Bucureştiului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite