Chef Adrian Hădean, non-stop în sprijinul refugiaţilor din Vama Sighet: „Facem peste 2.000 de porţii zilnic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chef Adrian Hădean. Foto: Arhivă personală
Chef Adrian Hădean. Foto: Arhivă personală

Chef Adrian Hădean a vorbit despre cel mai recent proiect de suflet în care este implicat. Celebrul bucătar găteşte mii de porţii de mâncare pentru refugiaţii ucraineni.

Am fost curioşi să aflăm câteva detalii inedite despre voluntariatul oferit cu suflet vecinilor noştri, care s-au adăpostit din calea bombelor la noi în ţară.

Câte porţii de mâncare aţi pregătit pe zi pentru refugiaţi şi cum a arătat meniul?

Meniul e unul variat. În fiecare punct se găteşte altceva, partenerii noştri având libertatea de a decide în funcţie de resursele pe care reuşim să le alocăm, folosind donaţiile publicului, sprijinul World Central Kitchen şi Cuisine sans frontieres, două organizaţii internaţionale care se ocupă cu ajutor alimentar imediat în zone de criză. Avem şi sprijinul partenerilor din Solidar social, care ne pun la dispoziţie ingrediente, zi de zi de doi ani, în diverse cantităţi, precum şi al Băncii pentru alimente Bucureşti. Reuşim acum să facem peste 2.000 de porţii zilnic, dar numărul creşte constat şi suntem pregătiţi să atingem repede 5.000 de porţii zilnic, dacă va fi nevoie, a mărturisit chef.

Citeşte mai departe aici...

Vedete

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite