Cezar Ouatu, după competiţa Eurovision: „Aş încerca să cânt într-o altă ţară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu nu vrea să mai participe la Eurovision (Foto: arhivă personală).
Cezar Ouatu nu vrea să mai participe la Eurovision (Foto: arhivă personală).

A vrut să ne reprezinte la Eurovision, la Torino, dar drumul lui s-a oprit rapid în competiţia din ţară. Dezamăgit de modul în care au evoluat lucrurile, Cezar promite că nu va mai participa, pe viitor, la o selecţie naţională.

Într-o postare, anunţai că a fost ultima dată când ai participat pentru România şi că te simţi uşurat că totul s-a oprit aici. Ce te-a făcut să gândeşti atât de radical?

Da, am spus că m-am simţit, pur şi simplu, uşurat pentru că, în cele 2-3 săptămâni de când a început acest itinerariu al Selecţiei Naţionale Eurovision, nu numai eu, dar cred că toţi participanţii, din păcate legat de acest fenomen, am fost împroşcaţi cu tot felul de acuze, vorbe urâte – mă rog, au fost şi vorbe frumoase, dar din păcate au cântărit mai mult cele pline de ură, de duşmănie. Până la urmă, este un concurs muzical, de creaţie muzicală, nu ar trebui să aibă loc aceste injurii. Iar legat de tot ce înseamnă organizare, nu m-am simţit deloc confortabil în semifinala Selecţiei Naţionale din mai multe puncte de vedere, dar nu aş vrea să intru în detalii aici, ca să nu lovesc pe nimeni sau să se simtă cineva cumva lezat.

Citeşte ai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite