Céline Dion trăieşte din nou clipe grele după ce un alt membru al familiei sale a fost diagnosticat cu cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Céline Dion (48 de ani) are parte de o nouă dramă în familia sa, după ce soţul uneia dintre surorile ei a fost diagnosticat cu cancer, boala răspândindu-se cu rapiditate în corpul cumnatului ei.

Cancerul s-a răspândit la plămâni, creier şi oase 

După ce şi-a pierdut tatăl, soţul şi fratele din cauza cancerului, Céline Dion a aflat că soţul surorii ei Liette, Guy Poirier, a fost diagnosticat cu aceeaşi boală teribilă, arată „Hello Magazine“. Artista a fost devastată de pierderile pe care l-a suferit la începutul lui 2016, atunci când soţul ei, René  Angelil, a murit la două zile după ce s-a stins şi fratele ei, Daniel.

Céline Dion a declarat pentru revista „Echos Vedetter“ că boala i s-a răspândit lui Guy chiar şi la plămâni, creier şi în oase. În prezent, cumnatul vedetei se află la tratament la Maison Adheman-Dion, o reşedinţă care îi ajută pe bolnavi de cancer să se recupereze, cel puţin temporar, spaţiul fiind numit astfel după tată cântăreţei, Adhemar, care a murit din cauza cancerului la oase în 2003.

Potrivit „Toronto Sun“, Claudette, sora lui Céline, a declarat: „Cumnatul meu se afla la Maison Adheman-Dion şi încă este conştient. Sora mea, Liette, este cu el şi este foarte puternică mental. Oamenii de la Maison sunt nişte îngeri şi au foarte mare grija de cumnatul nostru“. 

Prin ce alte tragedii a trecut cântăreaţa 

Acesta nu este prima tragedie prin care trece sora vedetei. Liette şi-a pierdut fiica, pe Karine, în mai 1993, pe când avea doar 16 ani, din cauza fibrozei chistice. Fiind într-o suferinţă cruntă, Karine a murit în braţele lui Céline, în timp ce aceasta îi cânta la ureche melodia „The Birds of Happiness“. Moartea nepoatei a determinat-o pe Céline să devină protectoarea organizaţiei Cystic Fribrosis, din Canada.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit în luna ianuarie, la vârsta de 74 de ani, „după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul“. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât la doar două zile după moartea soţului, Dion şi-a pierdut şi fratele tot din cauza cancerului. „ Ma simt împlinită, pentru că am avut alături de mine cel mai bun om. Mi-ar oferit atât de multă înţelepeciune. Pe langă asta, mi-a oferit trei copii deosebiţi, iar când ma uit la ei, îl văd pe el în fiecare zi“, a declarant Celine Dion pentru „Montreal Gazette“.

René Angelil a avut o ceremonie funerară grandioasă, organizată la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani. La înmormânatare, care a fost transmisă în direct la TV şi online, au participat, pe lângă familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni. Apoi, la începutul lunii februarie, Céline Dion a organizat o ceremonie dedicată vieţii fostului ei soţ, în cadrul căreia a susţinut un discurs emoţionant. Ulterior, cântăreaţa canadiană i-a adus un omagiu emoţionant soţului său, în cadrul primului concert de după moartea lui, când şi-a stăpânit cu greu lacrimile. 

Pe de altă parte, Céline Dion a lipsit de la înmormântarea fratelui pentru a evita să distragă atenţia de la ceremoniile funerare, din cauza statutului de vedetă internaţională, dar şi pentru că era mult prea îndurerată pentru a participa, potrivit unor surse apropiate artistei, citate de presa străină. Pe de altă parte, Céline Dion şi-a luat rămas bun de la fratele său în cadrul unei slujbe organizate la o casă funerară de lângă Montreal. 

Céline Dion şi René Angélil au început o relaţie în 1987 şi s-au logodit în 1991. Cei doi s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994 şi au împreună trei copii, născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro. Fiul lor cel mare, René-Charles Angelil, s-a născut pe 25 ianuarie 2001, iar gemenii Edy şi Nelson s-au născut pe 23 octombrie 2010.

Céline Dion, cea mai mică dintr-o familie canadiană cu 14 copii, a devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină o vedetă de talie mondială. Albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan internaţional.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite