Céline Dion a lipsit de la înmormântarea fratelui ei: motivele pentru care artista a luat această decizie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Céline Dion (46 de ani) a ales să nu participe la înmormântarea fratelui său, Daniel Dion, care a avut loc la doar două zile după ceremonia funerară a soţului ei, René Angélil.

Artista trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce şi-a pierdut într-o săptămână atât fratele, cât şi soţul din cauza cancerului. Céline Dion a lipsit însă de la înmormântarea fratelui pentru a evita să distragă atenţia de la ceremoniile funerare, din cauza statutului de vedetă internaţională, dar şi pentru că era mult prea îndurerată pentru a participa, potrivit unor surse apropiate artistei, citate de presa străină. 

Pe de altă parte, Céline Dion şi-a luat rămas bun de la fratele său în cadrul unei slujbe organizate la o casă funerară de lângă Montreal. Artista a purtat o rochie gri, un palton negru şi ochelari de soare negri şi a apărut la braţul mamei sale, Thérèse (88 de ani).

Funerariile lui Daniel Dion, care a murit la vârsta de 59 de ani din cauza unui cancer extins, au avut loc la parohia St-Simon-et-Jude din Charlemagne, o suburbie a oraşului Montreal, unde a locuit familia sa.

image

Céline Dion şi-a luat rămas-bun de la fratele ei FOTO Splash News/ Daily Mail

Ceremonie grandioasă pentru soţul lui Celine Dion

Cu două zile înainte, Céline Dion şi-a înmormântat soţul, René Angelil, care a murit la 73 de ani tot din cauza cancerului, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani. La înmormânatarea lui René Angélil, care a fost transmisă în direct la TV şi online, au participat, pe lângă familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

    

Céline Dion, foarte îndurerată, dar în acelaşi timp foarte elegantă, purtând o rochie şi un voal negre, a fost însoţită la funerarii de cei trei copii ai săi – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Alături de cântăreaţă a fost şi mama acesteia, Therese (88 de ani).

inmormantare sot celine dion
inmormantare sot celine dion

Céline Dion, alături de cei trei copii, René Charles şi gemenii Eddy şi Nelson FOTO Getty Images

Ceremonia a fost bine orchestrată, astfel cântăreaţa şi familia sa au sosit la biserica catolică unde au avut loc funerariile în timp ce în fundal se auzea melodia sa „Trois heures vingt“, potrivit Reuters. De asemenea, la ieşirea din biserică, oamenii au întâmpinat-o pe cântăreaţă cu aplauze şi ovaţii, în timp ce se putea auzi unul dintre hit-urile care i-au marcat cariera, „Pour que tu m’aimes encore“. După ceremonia funerară, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui René Angelil a fost înmormântat în cimitirul Notre-Dame-des-Neiges din Montreal. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite