Celine Dion şi-a întrerupt concertul câteva minute pentru a susţine naţionala Franţei în meciul cu Islanda VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a întrerupt concertul câteva minute, duminică seară, pentru a susţine echipa naţională de fotbal a Franţei în meciul cu reprezentativa Islandei din sferturile de finală ale Campionatului European.

Celine Dion (47 de ani) se afla în concert la Accor Hotel Arena din Bercy, când a întrerupt concertul la scorul de 2-0 pentru Franţa în meciul cu Islanda şi a scandat „Allez Les Bleus“, informează L'Equipe, citat de News.ro. 

La 10 iunie, cântăreaţa britanică Adele şi-a întrerupt concertul pentru câteva minute şi a pus pe un ecran imagini de la meciul Franţa - România, scor 2-1, din deschiderea Campionatului European de fotbal.

Echipa naţională a Franţei s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce a învins, duminică, pe Stade de France din Saint-Denis, cu scorul de 5-2 (4-0), reprezentativa Islandei, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Golurile francezilor au fost marcate de Giroud '12, '59, Pogba '20, Payet '43 şi Griezmann '45, în timp ce pentru islandezi au înscris Sigthorsson '56 şi B. Bjarnason '84. În semifinale, Franţa va întâlni Germania, joi, de la ora 22.00, la Marsilia.

Celine Dion a lansat o melodie în memoria soţului ei

Céline Dion  a lansat în mai piesa „Encore un soir“ în memoria soţului ei, René Angélil, care a murit în luna ianuarie, la vârsta de 74 de ani, din cauza cancerului. Totodată, artista a vorbit şi despre ultimele clipe ale partenerului său de viaţă, dar şi despre lupta de a continua fără cel pe care l-a numit „iubirea vieţii ei“. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât la doar două zile după moartea soţului, Dion şi-a pierdut şi fratele tot din cauza cancerului. 

Cu prilejul lansării piesei „Encore un soir“, Céline Dion a dezvăluit că soţul ei a murit după ce a căzut din pat, precizând că acesta şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a muri în braţele ei, însă artista a susţinut un concert în acea noapte.


„În mod normal, după show-ul meu, el lua ultimele medicamente, iar eu îl sărutam, îl înveleam şi îi uram «noapte bună». În acea seară am ajuns târziu şi nu am vrut să-l trezesc. Asistenta l-a găsit a doua zi“, a povestit cântăreaţa, citată de „Daily Mail“.

Céline Dion, în lacrimi pe scenă: „Soţul meu mă va veghea de sus“

Céline Dion a oferit şi un moment emoţionant la gala Billboard Music Awards, când a cântat melodia preferată a soţului său, „The Show Must Go On“, de la Queen, şi a primit premiul Icon pentru întreaga carieră, fiul său cel mare fiind cel care i-a înmânat trofeul, spre surpriza artistei.

Céline Dion nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi, în timp ce publicul a încurajat-o aplaudând-o şi ovaţionând-o în picioare minute în şir. „Îmi pare foarte rău că plâng. Îmi doresc să fiu puternică pentru familia şi copiii mei. Nu vreau să plâng în faţa voastră“, a spus cântăreaţa ţinându-l de mână pe fiului ei în vârstă de 15 ani. „Vă mulţumesc foarte mult, este o onoare extraordinară. Muzica a fost pasiunea mea dintotdeauna. Soţul meu mă va veghea de sus.“

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite