Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO

0
Publicat:

Artista Nicole Cherry a anunțat că nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa. „Mi-ar fi plăcut Italia, este una dintre țările mele preferate, dar mi-am schimbat opinia”, a spus tânăra artistă.

Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate FOTO: Arhivă Personală/FB
Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate FOTO: Arhivă Personală/FB

Nicole Cherry și Florin Popa s-au căsătorit civil în 2022 și sunt părinții unei superbe fetițe-Anastasia. Cântăreața și-ar fi dorit o nuntă în străinătate, însă se pare că, între timp, și-a schimbat planurile. 

Nu am stabilit încă data nunții, cumva de fiecare dată au apărut proiecte atât în cariera mea, cât și în businessurile lui Florin, dar și focusul pe creșterea Anastasiei, care ne-au făcut să amânăm planificarea nunții. Dar, cu siguranță, veți afla printre primii când va avea loc evenimentul. Mi-ar fi plăcut Italia, este una dintre țările mele preferate, dar, să fiu sinceră, în prezent mi-am schimbat opinia și nu mi-aș mai dori să fac nunta în altă țară”, a declarat Nicole Cherry pentru revista VIVA!

Nicole Cherry a dezvăluit și ce rochie va purta în ziua nunții. „Având în vedere că va fi o zi lungă, voi vrea să fie o rochie comodă, deci va trebui să găsesc mixul potrivit – să arăt bine, să fiu sexy și să fie și o rochie confortabilă”, a spus solista, pentru publicația citată. 

Cu peste 200 de mii de urmăritori și 120 de milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen, în vârstă de 25 de ani, se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional.

De-a lungul unui deceniu de carieră, Nicole a fost mereu un artist de top și a susținut spectacole memorabile. Ea este, de asemenea, cunoscută și din aparițiile TV („Te cunosc de undeva”) și cinematografice. Hit-uri precum „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta” sau „Dansează amândoi” vor răsuna în Piața Constituției, în fața a zeci de mii de fani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite