Beyonce va cânta imnul la ceremonia de învestire a lui Barack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce este o bună prietenă a cuplului prezidenţial al SUA
Beyonce este o bună prietenă a cuplului prezidenţial al SUA

Cântăreaţa americană Beyonce va cânta imnul Statelor Unite în faţa a sute de mii de persoane la depunerea jurământului de către Barack Obama la 21 ianuarie, a anunţat miercuri comitetul de organizare.

Pe o scenă spectaculoasă - o platformă construită special în faţa Capitoliului american - Beyonce va participa la una dintre cele mai vechi tradiţii americane, înconjurată de toţi aleşii naţiunii.

Tânăra Kelly Clarkson, în vârstă de 30 de ani, şi James Taylor, 64 de ani, vor cânta, de asemenea, în cadrul ceremoniei.

Poetul de origine cubaneză Richard Blanco, în vârstă de 44 de ani, va recita un poem în timpul ceremoniei, a anunţat comitetul, care precizează că el va fi primul homosexual care va face acest lucru.

„Opera lui Richard se potriveşte magnific cu o învestitură care va celebra forţa poporului american şi marea diversitate a ţării noastre“, a declarat Barack Obama în comunicat.

Beyonce şi soţul ei, Jay-Z, s-au folosit de întreaga lor notorietate pentru a milita în favoarea lui Barack Obama în timpul campaniei prezidenţiale din 2012, Jay-Z cântând la o reuniune organizată cu o zi înaintea alegerilor şi cei doi organizând serate pentru strângerea de fonduri la New York pentru democrat. În 2009, Beyonce a cântat la unul dintre balurile la care a dansat cuplul Obama.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite