VIDEO Beyoncé, contract uriaş cu Pepsi: 50 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyoncé a mai apărut în trecut în spoturi Pepsi alături de artişti ca Pink ţi Britney Spears
Beyoncé a mai apărut în trecut în spoturi Pepsi alături de artişti ca Pink ţi Britney Spears

Cântăreaţa americană Beyoncé a semnat un nou contract cu Pepsi, pentru 50 de milioane de dolari, potrivit „The New York Times“. Înţelegerea include apariţiile promoţionale de rigoare şi un nou spot video, dar compania va investi şi într-o multitudine de proiecte de creaţie ale artistei.

Strategia Pepsi urmează o tendinţă recentă de a investi în creativitatea artistică, deoarece companiile de publicitate caută să intre în industria muzicală în condiţiile în care casele de discuri au bugete din ce în ce mai scăzute. Red Bull, prin Red Bull Music Academy şi Red Bull Media House, invsteşte în idei originale de ceva vreme, ca de altfel Scion şi Converse.

Beyoncé va apărea în noul spot TV pentru Pepsi, o marcă pe care o promovează încă din 2002. În apariţiile ei anterioare i-a avut ca parteneri pe Britney Spears, Pink, Jennifer Lopez şi David Beckham. Totodată, artista va cânta şi în spectacolul din pauza Super Bowl (finala anuală a Ligii Naţionale de Fotbal American), sponsorizat de Pepsi, anunţă „Huffington Post.“

„Bilboard“ scrie că Pepsi şi rivalul lui, Coca-Cola, sunt cei mai mari  jucători de pe piaţă care stau aproape de industria muzicală. Cele două companii au cheltuit peste 330 de milioane de dolari pentru campanii care implică personalităţi din sport şi din industria artistică. „The Times“ spune că ambele branduri au cheltuit, fiecare, câte 148 de milioane de dolari pe reclame în primele luni ale lui 2012.

Jay-Z şi Beyoncé sunt cel mai bine plătit cuplu al anului. Beyoncé a câştigat 40 de milioane şi Jay-Z 38 de milioane de dolari.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite