Beyoncé de România revine pe piaţa muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un nou look, adică o coafură afro şi un stil vestimentar care-i scoate în evidenţă formele apetisante, Veronika, o fostă componentă a trupei Wassabi, este considerată de prietenii apropiați sosia lui Beyoncé.

Artista a revenit pe piața muzicală românească într-un nou proiect, alături de Julian M (fost component al trupei Morandi) cu piesa „Superstar". Cei doi artişti activează de ani buni deja în lumea muzicală românească, Iulian făcând parte din proiectul muzical Morandi până acum trei ani, iar Veronika (Veronica Tecaru) cântând în grupul Wassabi până la destrămarea acestuia în 2009. „Cu Julian (Iulian Măgureanu) mă cunosc de când Wassabi şi Morandi au făcut un turneu împreună. El avea acest proiect şi avea nevoie de o voce feminină, ne-am întâlnit, am fost pe aceeaşi lungime de undă şi am decis să colaboram. Aşa am ajuns să lansăm piesa «Superstar», care este difuzată deja de radiouri", spune Veronika.


Cât priveşte asemănarea cu diva americană, Veronika declară: „După ce mi-au văzut noile fotografii, toți prietenii mei mi-au spus că arăt exact ca Beyoncé în ultimul ei clip. Până şi lumea prin cluburi îmi spune că asemănarea cu Beyoncé este foarte mare".
Întâmplarea face ca Veronika să se numere printre fanii înfocați ai lui Beyoncé, aceasta luând parte la concertul pe care artista americană l-a susținut la Cluj, în urmă cu patru ani. „Atunci, Beyoncé mi-a spus că sunt cool. Eram în primul rând, dansam şi îi cântam piesele, iar la un moment dat Beyoncé s-a uitat la mine şi mi-a spus: «Girl, you are cool». Am fost în al nouălea cer", povesteşte Veronika.


„Superstars", piesa cu care se lansează proiectul muzical Julian M&Veronika este compusă de Mihai Ristea, fiind prima colaborare a acestora.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite